GaRaJ anket sonuçları

Placebo mu, HIM mi? Hangisinin müziği tarzınıza uyuyor?

Yapan: Jay_Kay_s_girl | Başlama tarihi: 6 Kasım 2005 Pazar | 35 oy

Placebo
 %29 [10 oy]

HIM
 %43 [15 oy]

İkisinin müziğinde ki soundlar çok benziyo
 %14 [5 oy]

Böyle gruplar var mı ki?
 %14 [5 oy]

Tüm anketler

GaRaJ'daki ilgili yorumlar

Biri Him le doldurmuş sayfayı be :)
Sevmem dinlemem..Sembolleri güzel bir tek.
13 Ocak 2008 Pazar | Yazan: Mephistopholes
bncede kisinin alakası yok ama seçsem ksnlikle HIM
11 Ocak 2008 Cuma | Yazan: eDAS
himle placebo nun alakasini gecelim de love metal ve gay metal nedir abi muziin anasini aglattiniz yani ...
25 Aralık 2007 Salı | Yazan: reydeborracho
biri love metal yapıyor, diğeri gay metal. al birini vur ötekine. atıyorum ama placebo'nun güzel şarkıları var, ne bilim dinliyorsun yazmış adam without you i am nothing, sözleri manası da güzel. ulan sonra dank ediyor ama, eleman bu şarkıyı bir herifi hayal ederek yazmış.. adam adama böyle şarkı yazar mı? çelişkiye düşüyorsun, lan lan kayıyor muyuz diyorsun hafiften, akabinde müziği kapatıyorsun. düşünüyorum da, ben mi çok bağnazım? o zaman her "gaylik" modern olmak mıdır? bağnaz gay olur mu peki? ya da gay olunulur mu, gay doğulur mu?
12 Kasım 2006 Pazar | Yazan: Leviathan


without you i'm nothing adlı şarkının bir erkeğe yazıldığını nereden çıkardın? sadece adamın biseksüel olmasından mı? bu şarkının bir erkeğe yazıldığına dair şarkının sözleri de dahil hiçbir kanıt olmamasının yanında bu albümün büyük kısmının kadınlara hatta tek bir kadına yazıldığı bilinir. brian molko'nun hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyması ise onu ne modern yapar ne de bağnaz. onu bu açılardan değerlendirmemiz için hakkında daha çok şey bilmemiz gerekir. ayrıca bağnaz gay olur, hatta evli ve beş çocuklu gay bile olur. brian molko veya ville valo'dan çok daha erkek gibi görünen hatta maço tavırlar sergileyen ne saklı gayler vardır. bir şarkı birini ne gay yapar ne de heteroseksüel.
25 Aralık 2006 Pazartesi | Yazan: -Damien-
HIM tabi ki..gerçi birbirleriyle kıyaslanabilicek guruplar değiller ama yine de HIM
25 Aralık 2006 Pazartesi | Yazan: 666Ways_ToLove
hala aynı grüşteyim
3 Aralık 2006 Pazar | Yazan: Queen_9234
placebonun punk, gotic ve rock kırması yaptığına inanmaktayım lakin elektro ve rap öğeleride var fakat HIM en iyi love metal grubu blind guardian fos!
12 Kasım 2006 Pazar | Yazan: Queen_9234
biri love metal yapıyor, diğeri gay metal. al birini vur ötekine. atıyorum ama placebo'nun güzel şarkıları var, ne bilim dinliyorsun yazmış adam without you i am nothing, sözleri manası da güzel. ulan sonra dank ediyor ama, eleman bu şarkıyı bir herifi hayal ederek yazmış.. adam adama böyle şarkı yazar mı? çelişkiye düşüyorsun, lan lan kayıyor muyuz diyorsun hafiften, akabinde müziği kapatıyorsun. düşünüyorum da, ben mi çok bağnazım? o zaman her "gaylik" modern olmak mıdır? bağnaz gay olur mu peki? ya da gay olunulur mu, gay doğulur mu?
12 Kasım 2006 Pazar | Yazan: Leviathan
Placebo'yu bazeen dinlerim. HIM de dinlerim ama HIM daha ağırlıklı ee tabikiii..Bana daha yakın geliyor...
20 Ekim 2006 Cuma | Yazan: BaD-gİrL
çiğ mi heheee
saçmalık
10 Ekim 2006 Salı | Yazan: Leni_
ikiside ayrı güzel valla
11 Şubat 2006 Cumartesi | Yazan: yumnu
ne alaka cidden artı ikiside uymayan ne yapacak ?
13 Aralık 2005 Salı | Yazan: •hic_yoktan_iyi•
ya him le placebo nun ne alakası var????
10 Aralık 2005 Cumartesi | Yazan: smellslikekurt
ilk defa sana katılıyorum =)
10 Aralık 2005 Cumartesi | Yazan: gothiclady


Anket ile ilgili yorumunuz

Balyoz Müzik Yapım

E-posta

Şifre

Unutma beni


Üyelik
Şifre hatırlatma
GaRaJ'da şu anda
69 üye, 295 ziyaretçi
dolaşıyor
Liste:
Değişim Sanat Ses Stüdyosu ve Sanat Merkezi

Anket

_A V C I_ sorar:
Türkiye'de rock müziğin yükselişini nasıl değerlendiriyorsunuz?
  • Harika! Çok kaliteli gruplar ve müzisyenler çıkıyor
  • Yükselişe inanmıyorum; rock değil bunlar, pop. En fazla pop-rock denilebilir
  • Rüyada mısın, öyle bir yükseliş yok ki
  • Rock, dejenere toplulukların rahatsız edici ve kuru gürültüden ibaret müziğidir, bize zarar veriyor
  • Diğer
Sonuçlar
Yeni anket