
GaRaJ.org Volume Dergisi'yle birliktelik yaşıyor. Bu birliktelik iki yayıncının da takipçileri için önemli faydalar yaratacak. Önümüzdeki günlerde hepsine teker teker beraberce şahit olacağız.
İlk olarak bildirmek istediğimiz, ayda 10 GaRaJ üyesine dağıtılacak Volume Dergisi abonelikleri. Siz de ülkemizin Müzik Teknolojileri konusunda yayın yapan güzide dergisi Volume'e abone olmak istiyorsanız buraya tıklayıp kaydolabilirsiniz, size de çıkabilir.

Duman, 2009 Mart ayında piyasaya çıkacak yeni albümün kayıtları için İrlanda'ya gitti.
Türkiye’nin en özgün ve popüler Rock gruplarından Duman, 4 yıl aradan sonra heyecanla beklenen yeni albümlerinin kayıtlarına başladı.

İlk albümü "Senin Eserin"i 2006 yılının Nisan ayında yayınlayan Buz, uzun süren sessizliğin ardından Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde Marşandiz stüdyolarında kaydettiği Sezen Aksu-Uzay Heparı ortak yapımı olan "Vurulduk"a klip çekti. Yeni albüm çalışmalarına devam eden grup, Uzay Heparı anısına yapılan toplama albümde "Vurulduk" isimli unutulmaz eseri yorumlamıştı. Albümün kapanış şarkısı olan "Vurulduk" dikkatleri üzerine çekince, Nebil Özgentürk'ün hazırladığı "Bir Yudum İnsan" isimli belgeselde "Uzay Heparı" konusunun işlendiği hafta jenerik müziği oldu.


Ele avuca sığmayan radyo programlarından, sıra dışı köşe yazılarından, "Saatçi Bayırı" adlı kitabından ve muhtelif televizyon yayınlarından tanıdığımız Ayça Şen, temelleri 2005 yılında Mor ve Ötesi üyesi Burak Güven ile birlikte atılan Astronot adlı ilk müzikal çalışmasını yayınlıyor.
Roland Jazz Chorus 120 (JC-120) w Stereo FX Loop