Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

HARDCORE VE PUNK / STANDBACK & THE AYILAR & SPECIAL JAM SESSIONS

5 Temmuz 2014 Cumartesi 21:30
HARDCORE VE PUNK, BELKIDE TEK IHTIYACIN OLAN..

5 Temmuz Cumartesi akşamı, Jalopy ' nin eşsiz şehir manzaralı geniş terasında, hardcore ve punka doyumsuz geçecek bu geceye herkes davetlidir.

Belkide yazin son bulusmasının olacagi bu etkinlige yapacaginiz katilim, türkiyedeki d.i.y. kültürüne ve hardcore punk underground sahnesine büyük olcude destek olacaktir. Bu destegin bir maddi bir degeri yoktur.

Orada bulunup, örnek olup, bende varim diyip, enerjimizi ve manevi degerimizi gosterelim!

KONSER UCRETSIZ!

Standback
2006' dan günümüze sahnelerde boy gosteren grup 4 eski mahalle arkadasından olusuyor. Müziklerindeki sert sesten ve durusundan taviz vermeyen grup bircok hardcore punk organizasyonunda yer almış olup düşünceleri ve fikirleriyle izleyenleri etkileyip kitle sahibi olmustur. Konserlerindeki saf hardcore tavrı ile seyirciyle tum enerjisini paylasan grup, DIY sahnesinin turkiye ayagında onemli bir konuma sahip olmustur. Politik tutumu ve sarkılarındaki kullandıgı sozler dolayısıyla kimi zaman kendini büyük kavgaların ortasında bulan grup bu tutumunu ve ısrarlı durusunu hiç eksik bırakmadı.


The AYILAR
Klasikleşmiş Traditional Oi! müziğini daha hareketli Street Punk`la karıştıran ve kendi yorumlarını katan grup bugüne kadar şehir içi ve şehir dışında sayısız konserlerde yer almıştır....Türkçe sözlü beste çalan AYILAR ; ezberci sistem karşıtı,kalıplaşmış,kitaplardan ve dergilerden alınmış temalar içermez.Kendilerine ait 1 tavır ve anlatım tarzına sahiptirler.Sokakların sert ve çiğ havasını sözlerinde ve müziklerinde hissettirirler.

Skinheadler her zaman antifaşist olmalıdır!


Jalopy Studyo - Balo Sokak, No.8, Kat 4, Daire 10 / BEYOGLU

Yorumlar

Aynı gece