Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

GAYE SU AKYOL // TOPLESS 16 Temmuz Çarşamba

16 Temmuz 2014 Çarşamba 19:00
Gaye Su Akyol'un hiç beklenmedik ilk uzunçaları "Develerle Yaşıyorum" adeta sanat musikisinden uzaya fırlatılmış bir muhtıra. Bestesi ve güftesi kendine ait olan 9 eşsiz eseriyle Gaye Su Akyol'un müziği, rakınıza meze mi başınıza bela mı oluyor siz karar verin.

Büyük Ev Ablukada'nın kurduğu Olmadı Kaçarız Plakçılık'tan çıkan, Uskumruköy Plaj Stüdyoları'nda ve Tophane Rıhtım Stüdyosu'nda kaydedilen, Ali Güçlü Şimşek, Barlas Tan Özemek ve Gaye Su Akyol prodüktörlüğünde düzenlenen "Develerle Yaşıyorum", adeta sizi o diyarlardan bu diyarlara sürükleyen müzikal bir yolculuk.

Bir tiyatro sahnesinde ustaca sergilenmiş leziz bir oyun gibi; Türk sanat müziğinin rockla kucaklaştığı albümü, Gaye Su Akyol'un cümbüşlere ve kemanlara eşlik eden kadife sesiyle, sütü şekeri yerinde bir Doğu-Batı sentezi, bir musiki saykodelya.

Gaye Su Akyol'un içleri harlatan karnavalına davetlisiniz!

Kapı Açılış: 19.00
Konser Saati: 21.30

Giris: 40 TL

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Gaye Su Akyol's totally unexpected first long play 'Develerle Yaşıyorum' (literal translation: I'm living with camels) is a memorandum that has been cast out from the Classical Turkish Music to the space. You decide if her music will be your companion while you are hitting the booze or will trouble your mind for endless hours.

Doors Open: 19.00
Concert Starts: 21.30

Entrance Fee : 40 TL


Adres: Beyoglu Fitaş / İstiklal Cad. No.12 Kat.6

Yorumlar

Aynı gece