Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

BÜYÜK EV ABLUKADA // TOPLESS 23 Temmuz Çarşamba

23 Temmuz 2014 Çarşamba 19:00
Büyük Ev Ablukada tuhaf saçlı adamlar ve bir kaç güzel kadından oluşan bir müzik grubudur. 2007 yılında bir koltukta kaydettikleri ilk şarkılarını internete koyarlarken başlarına geleceklerden haberleri yoktu. Bu ilk şarkıdan sonra diğer şarkıları da 2010 yılına kadar büyük bir kitle tarafından dinlendi ve paylaşıldı. Bu şekilde kendi kendine kitlesini yaratan grup kendine özgü bir enerji de yaratarak sahneye çıkarak konser vermeye de başladı.

Performanslarını bazen iki akustik gitarla bazen de grubun diğer elemanlarıyla birlikte yani bes kişi full faça olarak yapan grubun üyeleri takma isimlerini kullanıyor ve hiçbir zaman gerçek kimliklerini ifşa etmiyorlar, gerçi aralarında birkaç gizli ünlü de var… 2010'dan beri her konserlerinde biletleri tükenen grup, hala müzik piyasasının bilindik yollarını kullanmamakta ısrarlı. Ürettikleri her şeyi, şarkılar, videolar ve daha fazlasını kendi internet sitelerinden yayınlıyorlar. İlk albümleri 'Full Faça'yı da kendi plak şirketleri Olmadı Kaçarız'dan yayınladılar.

Yerden çook yüksekte sıcak atmosferi ve püfür püfür esintisiyle açık hava konserleri kavramına bambaşka bir lezzet katan Topless'ta gerçekleşecek; klişelerden uzakta, samimi ve eğlenceli Büyük Ev Ablukada sahnesini kaçırmayın!

Ah! Kosmos!

Büyük Ev Ablukada sahnesinden önce, sesin elektronik halinin bedenler ve duvarlar arasındaki yansımasını ele alan deneysel çalışmalar yürüten Ah! Kosmos performansını izleyebilirsiniz. Ah! Kosmos, 2013 Nisan ayında "Flesh" adlı ilk EP'sini Müzik Hayvanı etiketiyle yayınladı. Berlin CTM Festival, Venice ElectroFestival, Rock'n Coke, Brüksel, Budapeşte Punkurica Festival ve İstanbul'un çeşitli mekanlarında sahne alan Ah! Kosmos, canlı performansların dışında çağdaş dans, tiyatro ve mekana özgü işler için kompozisyonlar yapmaktadır.

Shangri La

Radyo Babylon'da her Pazartesi yayınlanan "Shangri La" programının yapımcısı Işıl Kılkış, şimdiye kadar Babylon, Kiki, Soundgarden ve Freshtival gibi kulüp ve festivallerde performans gösterdi. Indie'den shoegaze'e, glitch'ten post-dubstep, psychedelic pop ve lo-fi müziklere uzanan DJ setiyle Shangri La, Büyük Ev Ablukada'nın hemen arkasından Topless'ta.

Topless kuşatma altında, şenlensin kulaklar!

Kapı Açılış: 19.00
Konser Saati: 22.00

Giris: 45 TL

Adres: Beyoglu Fitaş / İstiklal Cad. No.12 Kat.6

Yorumlar

Aynı gece