Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Topless Weekly Sunset Series

26 Temmuz 2014 Cumartesi 19:00
Bir çok yeteneği ve önemli ismi aynı çatı altında buluşturmayı başararak, devinimini sürdüren Topless, gözlere şenlik manzarası ve sosyalleşmelerin sonunun gelmediği dev terasıyla sizi Istanbul'un tadını çıkarmaya davet ediyor. Çatı dediysek ortada bir çatı yok aslında, bayağı bayağı üstsüzüz(!)

Üstelik bu hafta kuşatma altındayız..! Büyük Ev Ablukada'nın alışılmışın dışında ve eğlenceli konseriyle bir Topless haftasına daha güldür güldür başlıyoruz. Sıvansın kollar!

Çarşamba // Büyük Ev Ablukada

Performanslarını bazen iki akustik gitarla bazen de grubun diğer elemanlarıyla birlikte yani beş kişi full faça olarak yapan grubun üyeleri takma isimlerini kullanıyor ve hiçbir zaman gerçek kimliklerini ifşa etmiyorlar, gerçi aralarında birkaç gizli ünlü de var…
"Açıkçası biz bi'şeylerin peşindeyiz. Biraz niyeti bozduk" diyerek kendi kendine kitlesini yaratan ve 2010'dan beri her konserlerinde biletleri tükenen grup, hala müzik piyasasının bilindik yollarını kullanmamakta ısrarlı.

Bu geceye Ah! Kosmos ve Shangri La da eşlik ediyor.
Indie, shoegaze, experimental, post-dubstep, psychedelic pop, lo-fi, Büyük Ev Ablukada, öyleli, böyleli derken; gelmeyen çok şey kaçırır, bizden söylemesi.

www.facebook.com/events/766073496792078/

Perşembe // Disco Paradiso

Studio Soho döneminde düzenlediklere partilere ara veren sevgili arkadaşlarımız, uzun bir aradan sonra, cennetten çıkma parti vaatleriyle Topless Teras'ta!
Bu Perşembe Disco Paradiso vesilesiyle, dans pistini Sumagiller şenlendiriyor. Mr. Sür, Ögem Yılmaz ve Birgay, house, techno ve electronica titreşimlerini Topless semalarından dans tutkunlarına gönderiyor.

www.facebook.com/events/559196407518783/

Cuma

Biz, Topless kabini müdavimleri bu isimleri söylerken içimize bir titreme geldi, siz okurken titreyedurun, haftanın son iş günü işinize yedek ayakkabıydı, kıyafetti toplayıp gidin. Orkun Bozdemir'in gün batımında başlayacak setini kaçırmayın!

Üstelik her türlü house ve hip-hop ritmlerini farklı mix tekniğiyle blender'ından geçiren İlker Aksungar'la devam edecek gece, Doruk Güralp'le sabahı buluyor. Böyle gecelerde bazen Orkun-Doruk sabahı buluyor, bazen Doruk-Orkun-İlker buluyor, bazen... Neyse neyse her an her şey olabilir bu uzun geceye siz iyisi mi hazırlıklı olun.

Cumartesi

Miniminicikken müziğe ilgi duyan müzisyen Görkem Han, bir senedir yürüttüğü projesi Görkem Han Jr.'la, deep house'lu setiyle Cumartesi gecesi Topless'ta olacak. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda Caz Vokal okuyan Görkem, akustik soundlar üzerinde çalışırken kendini elektronik esintilerle uğraşırken buldu ve Ambient/Downtempo türlerinde müzik ürettiği projesiyle uluslarası arenada ses getirmeye başladı. Massive Attack üyesi Tricky ile birlikte çalışıp şimdiye dek 13 single 1 de EP yayınlayan Görkem, yetmedi bir de Bad Panda Records'tan Lonely Man ve yeni single'i Ocean'ı da yayınladı.

Partapart Records'dan bir albüm ve bir de EP çıkaran Mind Shifter, 80'lerin Synth-pop soundunu günümüze uyarlıyor. Zaman zaman Partapart Radioshow için Space Cast isimli bir de radyo programı yapan Mind Shifter Cumartesi kabine geçiyor.

Amaçları house müzik vasıtasıyla kulüplerde dans edilebilir bir pozitif enerji kasırgası estirmek olan Barış Akardere ve Deniz Karaman'ın müzikal voltranı Parfait du Plus, Cumartesi dans pistinde bayraklarını dalgandıracak diğer isimler.

Pazar // Satin Jackets (Live) : Paradisko's Sangria Fever NOW

Adı üzerine yapışmış Pazartesi sendromlarına "ola!" olsun, Pazar günü sizi sangria içmeye bekleriz. İlk içkiler bizden!
Üstelik bu akşam güneşi ve keyiften pamuk olmuş Pazar günü, sangrianızı yudumlarken canlı canlı nu-disco ve house'un yakışıklı outfit'i Satin Jackets'ı üzerinize itinayla giyebilirsiniz.

Paradisko ve NOW., Pizza ve Mighty Mouse ile ortalığı yaktıkları fever serisinin ikinci ayağında bu sefer içinizi ve ayaklarınızı yakıp dışınızı serinletmeye koşuyor. Paradisko, YANG ve Agahuz'un 255 Demirbaşlar listesinin en üst sıralarında olduğu gece Paradisko's Sangria Fever Now ile kalbinizi çalmaya geliyor.

www.facebook.com/events/738864726175685/


Hazır mıyız..? Başlayalım öyleyse!

Adres: Beyoglu Fıtas / İstiklal Cad. No.12 Kat.6

Yorumlar

Aynı gece

  • Naftalinli Plaklar (45’lik)

    26 Temmuz Cumartesi - 20:00
    Naftalinli Plaklar (45’lik) 5 – 12 – 19 - 26 Temmuz Cumartesi Etkinlik Saati : (20:00) Bilet Al : ht…
  • VEDAT SAKMAN

    26 Temmuz Cumartesi - 21:30
    VEDAT SAKMAN 1949 yılında Konya'da doğdu. Profesyonel müzik yaşamına,müzisyen bir babanın oğlu olara…
  • Emre Aydın

    26 Temmuz Cumartesi - 22:00
    Emre Aydın, 3. solo albümü Eylül Geldi Sonra ile 26 Temmuz'da Jolly Joker İstanbul sahnesinde… Emre…
  • CAIRN / KVLT (DJ SET) (ZEMİN)

    26 Temmuz Cumartesi - 22:00
  • Arda Gulyan Project

    26 Temmuz Cumartesi - 22:00
    Arda Gulyan Project Tür: Akustik - Alternatif 26 Temmuz Cumartesi Etkinlik Saati : (22:00) Bilet Al:…
  • Kaçamak@Kadıköy Buddha

    26 Temmuz Cumartesi - 22:30
    Perşembe programlarımıza ilave olarak bu hafta Cumartesi ve Pazartesi (Bayramın 1. günü) Buddha Bar …
  • NECATİ VE SAYKOLAR @ ANKARA HAYAL KAHVESİ 26 TEMMUZ CUMARTESİ

    26 Temmuz Cumartesi - 23:30
    Rezervasyon: (0312) 284 29 25 - 0535 655 21 22 Tepe Prime Eskişehir Devlet Yolu No: 266 ANK. http:/…
  • FAKAP / THE AWAY DAYS

    26 Temmuz Cumartesi - 23:30
    FAKAP İstanbul’dan indie-prog. Müzikal permütasyonlar ve çeşitli enstrumanlarla, 2011′den beri. h…
  • MELEK İRDEM & KUKLA @ Mojo

    26 Temmuz Cumartesi - 23:45
    26 Temmuz Cumartesi 23:45' te gerçekleşecek olan konserimize herkesi bekliyoruz. Görüşmek üzere... …