Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Satin Jackets (Live) : Paradisko's Sangria Fever NOW // Topless

27 Temmuz 2014 Pazar 19:00
Paradisko's Sangria Fever NOW

Satin Jackets - Live (Eskimo Recordings)
Paradisko (On The Fruit Music)
YANG + AGAHUZ (NOW.)

Paradisko ve NOW., Pizza ve Mighty Mouse ile ortalığı yaktıkları fever serisinin ikinci ayağında bu sefer içinizi ve ayaklarınızı yakıp dışınızı serinletmeye koşuyor. Bunu nasıl mı yapıyor ? Sangria Fever ile! Hem de üstü açık mekanların yeni başkentlerinden Topless'ta. Bombalar bunun ile biter mi ? Tabii ki de hayır ? Şaka şaka bu kadar, yok yok bu kadar değil. Kafamız karıştı, neyse devam edelim.

Yürek yakan, görsellği ile kalp çalan Sangria'ların çeşit çeşit bezeneceği akşamüstü başlayacak bu bebiş gecenin ilk ikramları da bizden. Paradisko, YANG ve Agahuz'un 255 Demirbaşlar listesinin en üst sıralasında olduğu gecenin bir diğer bombası da Joachim Löw ile birlikte Alman ekölünün en gözler önünde olan isimlerinden Satin Jackets. DJ Set mi ? Tabii ki de Live yani canlı yani gelip canlı canlı USB'den şarkılar çalacak. Şaka şaka Satin abinin, Satin Jackets parçalarını şekilli maskesiyle canlı canlı çaldığına şahit olacağız.

Nu Disco ve House'un yakışıklı outfit'i Satin Jackets, milli tropikal ikili Paradisko, Tekel etkinlikleri ile dükkan önlerini yakan NOW'un YANG ve Agahuz'u, 27 Temmuz'da Topless'ta Paradisko's Sangria Fever Now ile kalbinizi çalmaya geliyor.

Giriş: 20 TL

Yorumlar

Aynı gece