Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

PORTECHO "LIVE" // TOPLESS 31 Temmuz Perşembe

31 Temmuz 2014 Perşembe 19:00
Electronica rock'la birleşirse ne olur? Dinlerken, isteseniz de yerinizde duramayacağınız Portecho olur!

Türkiye'de İngilizce sözlü elektronik müzik denince akla gelen ilk isim kuşkusuz, Portecho! 2006 tarihli Undertone sonrasında büyük bir şöhret yakalayan Tan Tunçağ ve Deniz Cuylan'ın zihin ve elbette çığır açan projeleri Portecho, son stüdyo albümleri Motherboy'u da geçtiğimiz aylarda hem CD hem de LP olarak müzikmarketlere göndermişti.
The New York Times'ın 'Hızla yükselen ve geleceği parlak bir grup...' diyerek alkışladığı Portecho, Undertone albümleriyle ülkemizde elektronik müziğe yeni bir soluk getirmişti. Farklı altyapıları ve güçlü vokalleri, akılda kalıcı bir müzik ve zihninizden kolay kolay çıkaramayacağınız şarkı sözleri ile besleyen grup, electronica ve rock arasında kimseyle kıyaslanamayacak bir noktada yıllardır sadece kendisiyle yarışıyor. Motherboy albümündeki şarkılar için yapılan remiksleri de dijital olarak yayınlayan Tan ve Deniz'in Topless Terrace için hazırladıkları performansta ne gibi sürprizler sunacakları merak konusu.

Performans gösterdikleri her yerde enerjileriyle ezip geçen Portecho performansına bayramlaşmaya bekleriz. Bu arada Topless'ta bize her gün bayram!
Warmup: Mert topuz
After: Junior

Kapı Açılış: 19.00
Konser Saati: 22.00

Giris: 45 TL
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Portecho is an electronica/indie band based in Istanbul and New York.
Biyografi
In 2005 Istanbul's club scene was turned on its head overnight by the emergence of Portecho, the electronica act, whose riveting live presence, driving beats, and skinny ties defined a new, unprecedented performance paradigm as they played to packed venues across Turkey, Europe, and the US. Their 2006 debut Undertone (released on Elec-Trip Records), captured the club vibe of their stage shows perfectly. Over the years, Portecho's musical palette expanded and Studio Plastico, which was released in 2009, proved that the band were not afraid to push the boundaries of the sound they pioneered. In their new release Motherboy on Babajim Records, Portecho takes a quantum leap forward, taking all their idiosyncratic elements into deeper, more organic reaches. All the synthesizers used are analog, and played live. This time around, the grooves have a much funkier and more retro quality. The lyrics and the effects are both more textured and nuanced, and the resulting sound is darker with a straight-off-vinyl feel. This Portecho is indie electronica both old-school and bleeding-edge, and shows artists with a consistent worldview who are yet unafraid of experimentation and reinvention.

Doors Open: 19.00
Concert Starts: 22.00

Entrance Fee : 45 TL

Adres: Beyoglu Fıtas / İstiklal Cad. No.12 Kat.6

Yorumlar

Aynı gece

  • HAVE FUN! // IF PERFORMANCE HALL

    31 Temmuz Perşembe - 21:00
    "HAVE FUN!" 31 Temmuz Perşembe IF PERFORMANCE HALL Sahnesinde!!! 2010 Nisan'da bir araya …
  • INDEFINITE TIME PERIOD / PLAJ

    31 Temmuz Perşembe - 22:00
    INDEFINITE TIME PERIOD Bizans İmparatorluğu’nun derinliklerinden post-apokaliptik ambient rock. …