Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Topless Weekly Sunset Series

17 Ağustos 2014 Pazar 19:30
Topless'ın, her günü başka bir layloy, her yanı başka bir Istanbul panoramasında; caanım ülkemizin aktüel sayfalarından, kah Hollywood'dan, kah memleket topraklarından (en çok da oralardan) kopup gelen esintilerine, azıcık şamanizim bir tutam fantazi ekledik ve neler oldu neleeeer!

Kadehlerinizi Yüzüklerin Efendisi Frodo'nun ellerinden mi almak isterdiniz, yoksa nevi şahslarına münhasır dünya üzerinde ezberi olmayan BaBa ZuLa'dan mı?
Şimdi arkamıza yaslanıp, elimizdeki "Ne olacak bu memleketin hali?" gerginliğini usulca yere bırakıyoruz ve koşulsuz sevgi, kozmik güç, dahası amacı sadece eğlence olan bu haftada bizi neler bekliyor bir bakıyoruz;

Çarşamba

Adını evrende ateşi simgeleyen Tetrahedrondan alan Tetracidrone'un "Şimdi size bir set çalacağım bir ufak dengelerinizi sarsabilir" ritimleriyle başlayacak gece, nasıl devam eder dersiniz? Derin hipnotizimli O.BEE ve sevişi yüksek, estetizm mikseri Salih Topuz'la. Yyyy, bahsederken dişlerimiz gıcırdadı...


Perşembe // BaBa ZuLa

Sizi evrensel bir müzik elçisi; BaBa ZuLa'nın melodik ritüeline davet ediyoruz!
Bir yanda funk, diğer yanda elektronik var ama hepsinin beslendiği nokta memleket topraklarında yapılan müzik, ortaya çıkan ise Türkçe Saykodelik. Dans ve teatrel öğelerle müziklerini ve düşüncelerini görsel olarak da desteklerken seyirciyle tek vücut olan ve adeta şamanik bir ayin sunan BaBa ZuLa konseri izlememiş bir insan çok şey kaybeder!

Gününüze eşlik edecek isim, buram buram memleket kokan önceli sonralı setleriyle Ali Kuru nam-ı değer Parçala Behçet; öncesinde terasa karşı yatırıp sırtınızı kaşıyabilir, keza sonrasında aklınızı başınızdan alabilir.


Cuma // Wooden Wisdom (Elijah Wood & Turquoise Wisdom) - DJ Fitz - Grup Ses Beats

The Lord of the Rings, The Good Son, Deep Impact ve oynadığı sayısız filmlerle bizleri kendine hayran bırakan Elijah Wood, Turquoise Wisdom projesi ve DJ Fitz eşliğinde, birbirinden uzak coğrafyalardan topladığı psikedelik kayıtları peşi sıra dizdikleri ve kendilerine has eğlence anlayışını doğrudan yansıttıkları setleriyle, Bant Mag. Sun Club ile Birlikte Hayata işbirliğiyle Topless'ta sahne alıyor!

Geceye, memleketin psikedelik/hip hop kolajcısı Grup Ses Beats eşlik edecek.

Bir "Daha ne olsun?!"lu Cuma gecesine daha hoş geldiniz!


Cumartesi // Fake Alien Attack Live Act

Mercan ve Mutlu San'ın hayata geçirdikleri yeni projeleri Fake Alien Attack, yanılsama izlenimlerini dinleyiciyle baş başa bırakmak isteyen, değişen-değişmeyen insanlık durumlarını ti'ye alan bir electro duosu.
Bu duo gece başında ve sonunda yekten maharetleriyle sizi dans pistine sürüklerken, ortalarında "Bir de burdan yakalım!" diyerek sizi orta yerinizden kavrayabilir.
Biz uyaralım da, sonra "Ne ara sabah oldu yahu?"lara cevabınız hazır olsun.


Pazar // All Day Chill & Lounge

Enerjisi tüm şehre yeter Topless'ın, Pazar ehli keyflerinden henüz bir yudum almadıysanız, tek buzlu ikramımız olsun, sonrasına hep birlikte bakarız.


Frodo: Gandalf... Geç kaldın.
Gandalf: Bir büyücü asla geç kalmaz, erken gelmediği gibi. O hep tam zamanında gelir.

Sakın geç kalma erken gel
Aman geç kalma erken geel!


Adres: Beyoglu Fıtas / İstiklal Cad. No.12 Kat.6

Yorumlar

Aynı gece