Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Topless Weekend Sunset Sessions

30 Ağustos 2014 Cumartesi 19:30
Pek çoğumuzun bildiği gibi, uzmanların "çok sesli" sebepler diye adlandırdığı bazı durumlar nedeniyle bir süre birbirimizden ayrı kalmak durumunda kaldık. Maalesef tüm bunlar, ev sahipliği yaptığımız/yapacağımız bazı etkinlik programlarında da değişiklikler yaşanmasına sebep oldu.

Modernizm ve müziğin iyileştirici gücünün önemini daha çok hissettiğimiz bu süreçte, koy verilmemesi gerektiğini bir kez daha benimsiyor, bu hafta da oyumuzu yine Topless'tan yana kullanıyoruz ve bu terası özleyenleri bakın nelere davet ediyoruz;

Cuma

Cümbüşü yerinde bir Cuma Topless'ına daha hoş geldiniz! Duyanlar duymayanlara anlatsın bu gece 23.00'e kadar girişlerimiz ücretsiz, içkilerimiz indirimli!

Kilyos sahillerinden efil efil esintilerini arkalarına alıp, Topless kabinine gelecek Şafak Özkütle nam-ı değer Oceanvs Orientalis, Mr. Sür, Birgay ve Ögem Yılmaz'la beraber; yaz, deniz, temiz müzik temalı partiye sizleri davet ediyor!

En rahat nasıl dans ediyorsanız, öyle giyinip gelmeniz tavsiye olunur. Zira, dizleriniz eğlenmekten biraz ağrıyabilir.

30 Ağustos Cumartesi // Friends From Berlin; Ritter Butzke & Blackout Night

Berlin'in en köklü gece kulüplerinden Ritter Butzke, aynı isimle kurdukları plak şirketinde yarattığı yetenekli isimler ve Blackout DJ'leriyle Topless'ta!

Bizler için önemli bir gün olan, 30 Ağustos Zafer Bayramının gecesini Devlet Senfoni Orkestrası ile açalım istedik fakat ses malum; geceyi, gözümüz kapalı, house'u ve techno'yu milim milim hücrelerinizde hissettirecek Ritter Butzke'ye teslim ettik.
David Dorad, Dürerstuben, Gebrüder Teichmann, Heimlich Knüller, Jens Bond, Kotelett & Zadak, Kuriose Naturale, Mario Aureo, Sven Dohse gibi isimlerin geceye katılım göstereceği etkinlik uzun süre akıllardan çıkmayacak.
Berlin-Istanbul dostluk köprüsünün kurulacağı bu gecede MrLoverLee ve Seatbelt köprünün Istanbul ayağındalar.
Berlin mayalı Ritter Butzke gecesini kaçırmayın!

www.facebook.com/events/538312966274148/


Eveeet nerde kalmıştık?
Beyoğlu Eğlence Eksperi Çok Sesli Koro Dinletisi'ne hoş geldiniz efendim.
Maestro, baton sende.


Adres: İstiklal Caddesi, Fitaş Binası, No: 12, Kat: 6, Beyoğlu

Yorumlar

Aynı gece