Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

SKA PUNK REGGAE

11 Eylül 2014 Perşembe 22:00
Dayatılan yaşam tarzına, kendi kültürleriyle ve müzikleriyle karşı koyan ska punk reggae 11 Eylül Perşembe günü İstanbul Araf'ta yankılanmaya devam ediyor. Bu büyük buluşmada Boss dj, İstanbul Ska Foundation, Katli-i vacib ve Kirli Çıkı sizleri isyanın gürültüsüne ve eğlencesine davet ediyor.

Boss Dj
2002 yılında Sabancı Üniversitesi radyosunda ska ve punk programı yaparak dj/selecter'lığa başlayan Boss, 2004 yılından itibaren İstanbul punk ve ska sahnesini ısındırmaya devam etmektedir. The Toasters, Deal's Gone Bad ve The Slackers gibi önemli konserlerde sergilediği performans ve düzenlediği ska ve reggae partileriyle adından söz ettirmektedir. Sayısız konser ve partide mod ayarlama görevini başarıyla yürütmüştür.

İstanbul Ska Foundation
Şehrin two-tone hali. Jamaica'nın bağrından İstanbul'a göçen tınıları usulüne uygun icra eden Ska / Reggae oluşumu. Paylaşımcı ve çok sesli orkestra ile muhalif sözlü, off-beat batı müziği üreten müzik grubu bir çok yerde sahne almış ve dinleyicisiyle birlikte tepinmiştir.

Katl-i Vacib
Bursa'da 1999 yılında kurulmuş olan grup oldschool, newschool punk,ska, hardcore tarzlarında müzik yapmaktadır. Kurulduğu yıldan itibaren müzik yapmaktan ve tarzından vazgeçmeyen grup uzun süren dinlenmenin ardından kaldığı yerden dinleyicileriyle birlikte olmaya devam etmektedir.

Kirli Çıkı
2013 yılında İstanbul'da kurulan Kirli Çıkı, müziğin ve dayanışmanın olduğu birçok etkinliğe misafir olmakta ve ev sahipliği yapmaktadır. Sınırsız sürgünsüz bir dünya hayali kurmaktan, elini taşın altına koymaktan çekinmeyen ve dostlarıyla dayanışma gösteren Kirli Çıkı İstanbul'da ve dışında sokakta ve festivallerde sahne almaya aralıksız devam etmektedir.


Giris 20 lira +icki

Yorumlar

Aynı gece

  • GECE // IF PERFORMANCE HALL

    11 Eylül Perşembe - 21:00
    "GECE" 11 Eylül Perşembe IF PERFORMANCE HALL Sahnesinde!!! KAPI AÇILIŞ 21:00 KONSER SAA…
  • Eski 45'likler *Dj Performans

    11 Eylül Perşembe - 21:30
    Rezervasyon: (0312) 284 29 25 - 0535 655 21 22 Tepe Prime Eskişehir Devlet Yolu No: 266 ANK. http:/…
  • A & Takımı @ MASK

    11 Eylül Perşembe - 22:00
    A & Takımı yürekleri müzikle atan bir avuç deli dolu insanın bir araya gelip 70’ler & 80’ler…
  • NO IDEA / DATDATDAT (DJ SET)

    11 Eylül Perşembe - 22:00
    NO IDEA başlıyoruz ve hic durmadan çalıyoruz…90 lı yıllarda ingiltere’de başlamış ve hızla yayılmış…