Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Esin İris

2 Ekim 2014 Perşembe 21:00
Türk sanat müziğinin renkli motifleri ile Türk pop müziğini sentezlediği ilk albümü "Yine Mavi" ile müzik dünyasına yepyeni bir tarz kazandıran Esin İris, 2 Ekim'de Jolly Joker İstanbul sahnesinde "Yine Mavi" albümünün şarkılarını ilk kez seslendirecek!

Esin İris, sürpriz isimlerle müziği Yine Mavi'ye boyuyor!

2008 yılından bu yana kendisinin hazırlayıp seslendirdiği reklam ve jenerik müzikleri, müzik dünyasının sevilen isimleri için kaleme aldığı şarkıları ve yaptığı düetleri, enerji dolu canlı performanslarıyla kendisine hatrı sayılır bir hayran kitlesi edinen Esin İris, ilk albümü Yine Mavi'de yer alan 10 şarkının tümünün sözlerine, bir çoğunun da bestesine kendi imzasını attı.

Yaptığı müziği "Türk sanat müziğinden bol bol esintiler almış şarkılar, bazen naif, bazen yırtıcı ama hep şeffaf şarkılar... Belki biz yeni dünya gençliğinin modern fasıl şarkıları olur, belki uzun yolculukların keyifli şarkıları olur. Pop olarak konumlanıyor ama ben kendi kafamın içinde yeni bir alaturka olarak görüyorum" diye tanımlayan Esin İris'e, albüm lansman konserinde sürpriz isimler de sahnede eşlik edecek!

Kısa sürede müzikseverler tarafından büyük beğeni toplayan "Bu Gece" şarkısıyla şimdiden yeni neslin pop yıldızı olmaya adaylığını koyan Esin İris, "Yine Mavi" albümünden seslendireceği şarkıları ve bu geceye özel hazırladığı eğlenceli repertuvarıyla 2 Ekim Perşembe akşamı Jolly Joker İstanbul sahnesinde olacak.

Yorumlar

Aynı gece