Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

TOP 100 DJS WORLD TOUR 2014 - LIFEPARK İSTANBUL

14 Kasım 2014 Cuma 16:00
Dünyanın en büyük DJleriyle bu yıla damga vurmaya hazırlanan Top 100 DJs Dünya Turnesi, 14 Kasım Cuma günü ilk defa Türkiye'ye geliyor!

Dünyanın en iyi DJlerinin yüz binlerce elektronik müziksever tarafından oylanarak sıralandığı DJMag Top 100, 2014 listesinin açıklanmasıyla birlikte başlayacak uluslar arası turnesiyle elektronik müziğin en büyük isimlerini milyonlarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Bu büyük turnenin İstanbul ayağında, elektronik müziğin dev isimleri ARMIN VAN BUUREN, MARTIN GARRIX ve SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO ile 14 Kasım Cuma günü Life Park İstanbul'da gerçekleşecek unutulmaz bir şova hazır mısınız?


ARMIN VAN BUUREN

Daha önce DJ Mag Top 100 listesinde 4 yıl üst üste zirveye oturmuş ve kariyerinde "En İyi Uluslararası DJ" ve "En İyi Trance Müzik Sanatçısı" gibi ödüllere layık görülmüş olan Hollandalı DJ ve prodüktör, Top 100 DJs Dünya Turnesi kapsamında İstanbul'da sizlerle!

Kariyeri boyunca sayısız festival ve etkinlikte milyonlarca hayranının önünde sahne almış olan, müziği ile dünyanın gelmiş geçmiş en iyi DJlerinden biri olmayı başaran Armin Van Buuren ile unutulmaz bir eğlenceye hazır olun.


MARTIN GARRIX

Elektronik müzik dünyasına adım attığı 2011 yılından bu yana kısa sürede milyonların hayranlığını kazanan, hit şarkılarıyla geleceğin bir numaralı DJlerinden olmaya aday Martin Garrix, İstanbul'daki ilk performansıyla, 14 Kasım'da Top 100 DJs Dünya Turnesi İstanbul'u sallamaya geliyor.

Genç yaşta dünyanın en büyük festivallerinde headliner olarak sahne almış olan Martin Garrix, Armin van Buuren ile birlikte uzun süre unutulmayacak bu etkinlikle Türkiye'de ilk kez sizlerle.


SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO

2006 yılında bir araya gelmiş ve Ultra Music Festival, Sensation, EDC gibi pek çok büyük festivalde sahne almış Hollandalı elektronik müzik duosu Sunnery James & Ryan Marciano bu müzik dolu etkinlik kapsamında 14 Kasım'da İstanbul'da.


Kapı Açılış: 16.00
Etkinlik Bitiş: 00.00

Biletler:
www.biletix.com/etkinlik/RLON2/TURKIYE/tr

Önemli Not:
Tüm biletlerde ekstra güvenlik önlemi vardır. Biletix harici mecralardan alınan biletlerin sorumluluğu tamamen katılımcıya aittir. Etkinlik giriş kapılarında tüm biletler sistem tarafından elektronik ortamda kontrol edilecektir.

Deluxe Lounge:
Deluxe Lounge bilet sahipleri ayrıcalıklı giriş ve içecek hizmetlerinin yanı sıra sahneyi en iyi görüş açısına da sahip olacaklardır. Deluxe bilet sahipleri standart bilet alanında da serbest dolaşım hakkına sahiptirler.

---------

On November 14, most anticipated event of the year, Top 100 DJs World Tour, will take Turkey over with the biggest DJs of the world!

When DJMag Top 100, where best DJs of the world are voted by hundreds and thousands of electronic music lovers, will reveal its' 2014 list, the international tour will officially take off to bring millions of fans and best DJs together.

On the İstanbul stop of this global tour, are you ready for an unforgettable experience with the best of electronic music, ARMIN VAN BUUREN, MARTIN GARRIX, and SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO?


ARMIN VAN BUUREN

Named #1 DJ of the World on the DJ Mag Top 100 for 4 consecutive years, Armin Van Buuren, a Dutch DJ and producer, who also holds titles as ''Best International DJ'' and ''Best Trance Music Artist', will be joining us in İstanbul for Top 100 DJs World Tour 2014!

Armin Van Buuren, who played in front of millions of fans in countless big festivals, became one of the epic DJs of all times, so get ready to have an intense experience!


MARTIN GARRIX

Since his breakthrough in electronic music in 2011, Martin Garrix has gained millions of fans around the world, and is going strong to become one of the best DJs in the world. He will be giving his first performance in İstanbul for the Top 100 DJs World Tour 2014 on November 14!


SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO

United in 2006, Dutch duo Sunnery James & Ryan Marciano, who played in Ultra Music Festival, Sensation, EDC, and other famous festivals around the world, will be with us in İstanbul on November 14 for an awesome night!


Doors Open: 16.00
Doors Close: 00.00

Tickets:
www.biletix.com/etkinlik/RLON2/TURKIYE/en


Important:
Every ticket has high security measures. Customers are liable for any ticket(s) purchased from unofficial sources. Every ticket will be checked with electronic devices at the event entrance.

Deluxe Lounge:
Deluxe Lounge ticket holders can enjoy premium beverage and food service, as well as enjoy the show from the best location of the venue. Deluxe ticket holders also have access to general admission area as well.

Yorumlar

Aynı gece