Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Topless Weekly Sunset Series

5 Ekim 2014 Pazar 20:30
Yaz boyunca Istanbul'u kanatlarinizin altina itinayla yerlestirip, efil efil esen terasinda acik hava konserlerinden, gümbür gümbür partilere, tam da ihtiyacimiz olan pek cok seye; kucuk kacamaklara, buyuk eğlencelere ev sahipligi yapan Topless Teras; sezona simdilik veda ediyor.

Sizleri fazlasiyla heyecanlandıracağına inandığımız sürprizleri anons etmemize az bir zaman kala, üzerinize en rahat halinizi bir de ceketlerinizi giyip 6.kata gelin; çünkü rüzgarın yönüne, keyfimizin gidişine göre kah kapalı kah açık alanlarda, 2014 yazımıza güzel anılar bırakan bu dev balkona hep birlikte veda ediyoruz!

Çarşamba
Mikail'le olan derin bağlantılarımıza güvenerek bu Çarşamba gecesi balkon sefası yapıyoruz. Ambient Data'nın 2 bilirkişisi Tim Owens ve Furkan Tunalı terasta sağlı sollu estiredursun; "müzik, çello, şarkı söylemek, en çok da dans ettirmek" anahtar kelimelerinin sahibi Aslı Köse ve kulağınızı ve içinizi kıpır kıpır edecek Çarşamba hoplatıcısı Mono Type kabinin tek sahipleri!


Perşembe
Böyle Perşembe mi olur?
İsviçre'de doğdu Beyoğlulu oldu; deep house'tan kopup techno'da soluğunu alacak Görkem Çay; kabini; tıngırdattığı melodiler burdan Tree of Life'a yol olur Ali Özer Sezer ve Radio FG'nin işten eve 2 saat süren trafik yolculuğunu minimini minimum hasarlarla atlatmanıza vesile olan Timur Celikyay, "hangi ara geldik, hiç anlamadık" etkili setlerinden sevilen seçkileriyle paylaşıyor. Bize de dansa ve müziğe doymak düşüyor! (En tepesinden..)

Cuma
Dikkatler buraya! Doruk Güralp ve Tolga Duyan ikilisinin müziği bilinçli ellerde tüketilirse herhangi bir tehlike teşkil etmiyorlar. Tek tehlikeleri dizlere giren kramplar, dans etmekten yorgun düşen bedenler olabilir, uyardık ama pek dinlemeyecekler sanıyoruz..
Gecenin diğer yıldızları; yurt içi-dışı defilelerin ve dans pistlerinin disco ve house'la tozunu attıran Gazali ve yürek hoplatan setiyle Ashkan. Ne demiş Eddie Murphy abimiz; "Party all the time!"


Cumartesi
Bu Cumartesi Hauldur Hauldur partileyen parti çocukları The Haulers sorar ki; Riverside Production ve Ozon gibi plak şirketlerinin önemlisi Markus M. Riverside'ı mı; setleri duygularına yenik düşen Kerem Akdağ'ın soulful parçalarından bir kuple mi, Clunkmunk ikilisinin kafa ateşleyicisi setini mi yoksa matador Bora Dündar'ın "arenada oturmak olmaz gel bakalım dans pistine" konulu, deriiiin cıstak setlerini mi isterdiniz? Cevabınız D hepsi'yse, buyrun Topless'a beklerizzz..!

Pazar
Mr. & Mrs. Bozdemir go to the Topless!
Sevgili Orkun Bozdemir'in pek sevgili eşiyle b2b yapacakları; romantizm, sallanizm, çıldırizm konseptli bu projeleri yakından dinlenesi, Topless'ta eğlenilesi.
Bir pizza alalım çift ananaslı olsun!
Disco-house ikilisi Paradisko, Topless'ı nasıl şenlendiriyorlarsa, gelişlerini repeat'e aldık; bu ikilinin sound'larına kendimizi öööylece bıraktık. (şuraya bir palmiye smiley'i)
Tatlı mı ne bu Pazar? Bayram gibi...


Mikail'le olan derin münasebetlerimize çok da aldanmayın. Bu aralar kafası biraz karışık. Kışa, yaza, bahara her türlü alternatifi olan Topless (veya yazlık adıyla Topless Teras), bir bakmışız terasta, bir bakmışız top'lı terasta. Kim bilir..


Let the sunshine, let the sunshine in!


Adres: İstiklal Caddesi, Fitaş Binası, No: 12, Kat: 6, Beyoğlu

Yorumlar

Aynı gece