Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Kite'ın 3.Yıldönümü: Dirty Doering (Katermukke, Bar25) + demirabi / Erva (Gigology, TR) + Dsknnct

26 Eylül 2014 Cuma 22:00
Friday / Cuma

►Dirty Doering (Katermukke, Bar25)

Velten Doering aka Dirty Doering 1978'de Leipzig kentinde doğdu ancak Güney Almanyada Black Forest şehrinde büyüdü. 19 yaşında profesyonal olarak DJ'liğe başlayan Doering'in yeteneği kendisini bir çırpıda Berlin'e taşıdı.

Berlin'in klüp ve yeraltı müzik sahnesinde hızlı bir ivmeyle yükselen, hemen akabinde BAR25" (resident), „Watergate", „Tresor", „Club 103", „Arena", „HomeSweetHome", "Bachstelzen", "Rote Sonne", „Maria" and „Weekend" gibi Berlin'in en önemli klüplerininde sahne alan ve seksi elektronik ezgilerini adeta bu mekanların duvarlarına kazıyan Doering'in Berlin'deki başa çıkılamaz yükselişi yurtdışında ve yerel festivallerde "„Fusion" ve „Melt!" (Germany), Studio88 (France), Nadsat (Kopenhagen), „Fa-bric" (London), „Sonar" Festival (Spain),"Klubbers Day" (Madrid)" yankı buldu.

DJ turları yanı sıra prodüksyon yanından hiç vazgeçmeyen Doering DJ meslektaşı André Gardeja ile bir kaç yıl ünlü plak şirketi "freizeitglauben"ı devraldı. Zamanının en iyi partileri olarak bilinen „labradorbar", partilerini düzenledi. 2006'da Housemeister ile „ALLYOUCANBEAT" sonrasında ise kendi prodüksiyonlarını yayınladığı „Rauschenbach Music"'i kuran Doering Housemeister, Oliver Koletzki, Chilly Gonzales, Nicone, Con- sole, Bonaparte, ve birçok ünlü isme ses yaratan remixler yaptı. Hit parçası "I Would" Bar 25'den yayınlandığında bütün dünya ayaklarının altına serilmişti bile.


►Demirabi
(Kite/28BLACK.fm/TR)

Demir UYANIK DJ'liğe uzun yillar dinleyici olarak arşivlediği müziği, 2010 yılında kendi organize ettiği partilerde çalarak başladı. Kite (Bülten Sk.), IF Performance Hall, Sail Loft (Bodrum, Gündoğan) ve bir çok ev partisinde çaldı. Ankara'da salı geceleri Dsknnct ile b2b setleri oldukça ilgi çekti. 2013 Aralık ayından beridir 28BLACK.fm'de her hafta setleri yayınlanan demirabi, setlerinde vocal house, deep house, nu-disco tarzlarına yer veriyor. demirabi Kite'in resident dj'i olduğu süre zarfında A.N.D.Y, Marek Hemmann, Kabus Kerim, Kaan Düzarat, Macit Kimyacı, Discolog, Emre Öğütçü, Can Karabulut ve Dsknnct ile ayni sahneyi paylaşmıştır.

Entrance Fee // Giriş Ücreti*

30 TL

Saturday // Cumartesi

► Erva (Gigology, TR)

İstanbul temelli etkinlik tasarım platformu Gigology'nin kurucusu, Sundaze, Downtown Festival, Onboard gibi Gigology etkinliklerinin yaratıcısı Erva aka Harun Elibolca, bugüne kadar Claptone, Adana Twins, Super Flu, Purple Disco Machine, MUNK, Mickey, Shir Khan, Chasing Kurt gibi nice isimler ile yaptığı warmup & after setleri ile aynı kabini paylaştı. ERVA'nın 2,5 saatlik seti Deep House, Deep Tech, Techno türlerinde.


► Dsknnct

2004 yılından bu yana müzikle içli dışlı olan Serkan Söğüt, 2008 yılında hayata geçirdiği Dsknnct projesiyle bir anda Ankara elektronik müzik sahnesinin vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. Bir çok partinin aranan ismi olmasının yanı sıra (Puhu, Locus Solus, Kite etc.) gibi bir çok mekanın resident dj'liğini üstlenen Dsknnct; Black Strobe, Dub Fx, Moullinex, Gigamesh, Kolombo, A.N.D.Y, Jacques Renault, Marek Hemmann, Till Von Sein gibi dünyaca ünlü isimlerle aynı kabini paylaşarak kariyerinde önemli bir basamak atladı. Geçtiğimiz yıl Alman partneri Krink ile "Hospital" adlı başarılı bir ep ye imza atarak Rhythm Royal Recordings'den prodüksiyon alemine giriş yapan Dsknnct düzenlediği bir çok etkinlikle de halen Ankara müzik piyasasının nabzını tutmaktadır.

soundcloud.com/dsknnct

Entrance Fee // Giriş Ücreti*

20 TL

Yorumlar

Aynı gece