Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Burhan Berken Ve Mehmet Atlı konseri

28 Kasım 2014 Cuma 21:00
giriş:30 TL
Mehmet atlı Ve Burhan Berken konseri 28 Kasım Cuma 2014

Şarkılarında kent olgusunun öne çıktığını söyleyen Burhan Berken Ve Kürt müziğinin son yıllarda çıkardığı en iyi seslerden Mehmet Atlı TheMekan konseri;28 Kasım cuma akşamı...
Mehmet Atlı
Kürt Müzik gruplarının ilklerinden olan Koma Denge Azadi grubunda yer almış, grubun yaşadığı çalkantılı dönemden sonra gruptan ayrılarak kariyerine solo albümle devam etmiş, enfes üç albüm yapmış olan Mehmet Atlı Burhan Berken ile aynı gün aynı sahnede, ikili 28 Kasım cuma akşamı The Mekan sahnesinde hayranlarıyla tekrar buluşuyorlar. Mehmet atlı Kürt müziğinin son yıllarda çıkardığı en iyi seslerdendir.
Mehmet Atlı müziğin dışında aynı zamanda Mardin Artuklu Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde Öğretim görevlisi ...

Burhan Berken;
Burhan Berken, ilk albümü "Ba"yı 2001 yılında Kalan müzik etiketiyle yayınladı. İkinci albümü "Jar û Evin" ise 2005'te Anadolu müzik tarafından yayınlandı. İlk albümünde geleneksel parçalara ağırlık veren Berken, "Jar ü Evin (aşk ve zehir)" adlı albümünde, kendi bestelerine de yer verdi.

Burhan Berken, Dengbej bir ailenin oğlu. Gerek sahnede, gerek albümlerinde seslendirdiği parçalarda işte bu geleneğin izi görülmektedir. Sanatçı, son albümünde yer verdiği şarkıları farklı nağme ve söyleyişlerle seslendirdi.

Yorumlar

Aynı gece