Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Kite Haftasonu ► Room 1: MALLY + UGR Room 2: Eski Bando / ► Room 1: Blackout Showcase: Sinan Çatak (FG 93.7) + Ekrem Şenol Room 2: Foreplay

17 Ekim 2014 Cuma 22:00
Friday // Cuma

ROOM 1

► MALLY

Mehmet Ali, kucuk yaslarda kesfettigi muzik yetenegini milenyum caginda Dj lik ile gelistirdi.Muzik yasantisinin ilk 10 yilinda Turkiyenin onde gelen kuluplerinde ve festivallerinde bir cok populer muzik insanlari ile boy gosterdi.2010 yilinda Moda tasarimi ve muzik egitimi almak uzere Ingiltrereye yerlesti.'Ada' da muuzik ile yasamayi surdurdu.Londrada bircok kulup ve festival organizasyonunda gorev aldi.Elektronik muzik tarzi ile dinleyenlerini buyuleyen Mally, Tech house , minimal, ve vazgecemedigi Techno ile sevenlerinin karsisina cikmaktadir.Su an da Turkiyenin onde gelen moda ve Tekstil firmasinin yoneticiligini muzik ile iç içe yasamaktadir.

soundcloud.com/mehmet-ali-dilek

► UGR

Ugur Kirbag, djlige 2000 yilinda basladi. The Club 20, Tutti's, Faces, Saklikent,Babylon,Drop, B-Trip ve Smood gibi Türkiye'deki clublarda calan UGR, Anthony Pappa, Joop, Airwave, Parks&Wilson, Taj, Swayzak, Stephan Bodzin, Reset Robot, Alan Fitzpatrick ve Legowelt gibi dunyaca ünlü djler ile birlikte calan dj, setlerinde "Techouse", "Techno", "Minimal" ve "Dub tarzindaki parcalara yer vermektedir. 2008 – 2010 yılları arasında Gürcistan ''Tiflis Club'' ve Köln'de Club Gwölbe de performans sergilemiştir. Türkiye'de ve Yurtdışındaki labellardan çeşitli ep ler yayınlamış ve complation'lara parça vermiştir.

soundcloud.com/ugr

ROOM 2

►Eski Bando

Eski Bando kendi tarzıyla yorumladığı Ajda Pekkan, Tanju Okan, Füsun Önal, Beyaz Kelebekler, Nil Burak ve Rana Alagöz gibi geçmiş dönemlerin unutulmaz isimlerinin seslendirdiği eski 45'likleri ve ilk albümü Renkli Şeyler'den parçalarıyla 17 Ekim Cuma akşamı Ankara'da Kite sahnesinde.

Dans etmek işten bile değil. Cuma şenlik zamanı!

Cumartesi / Saturday

ROOM 1

Blackout Showcase: Sinan Çatak + Ekrem Şenol

► Sinan Çatak

90'ların sonunda dj'liğe adım atan Sinan, 2004 yılına kadar irili ufaklı mekan ve partilerde çaldı. Ardından sektörde adı geçen Staras ve Frekans isimli 2 firmada görev alıp defile, özel parti ve açılışlarda çaldı. Mojo, Secret ve Magnet gibi mekanlarda çalarken djliğini geliştirdi ve 2007 yılında Orçun Cem Devrim'le Warmer Bros isimli bir duo kurdu ve birkaç ay içinde katıldıkları Miller Music Factory yarışmasının Dj kategorisinde 1. oldular. Hemen arkasından da FG93.7 bünyesine girdi. İstanbul, Ankara, İzmir ve Kıbrıs'ta performanslar gösterip, Türkiye'nin en büyük isimleri yanı sıra dünyanın da tanıdığı efsanevi isimlerle aynı sahnede ve festivallerde müziğini çaldı.

Sinan stepped into DJ's at the end of 90's and played in many small and big parties and places till 2004. After that, took office in the companies that named in sector called Staras and Frekans and played in many parties, openings and fashion shows. He developed his DJ's ability while playing the places called Mojo, Secret, Magnet and started a dj duo with Orçun Cem Devrim called Warmer Bros in 2007. After a few months later they joined a competition called Miller Music Factory DJ categories and they became winners of the competition. After that he entered into the structure of FG93.7. He performed in cities İstanbul, Ankara, İzmir and Cyprus and played on the same stages with the most popular names in Turkey. Also played on the same stages and fairs with the international names that became legend.

► Ekrem Şenol

Reklam sektorunde kariyerine yon veren Ekrem Senol, sahibi oldugu iletisim firmasiyla bugune kadar pek cok organizasyonun destekcisi oldu. En buyuk hobisi muzik oldugu icin, arkadaslarinin ozel partilerinde ufak ufak deck'lere isindi. 2009 yilinda hobisini profesyonellige donusturen Ekrem Senol, ev partilerinden yuzlerce dinleyicisini dans ettirmeye uzanan bu surecte, keyif aldigi seylere bir yenisini daha ekledi: dans pistini asindirmak!

Zaman icinde partilerin aranan isimlerinden biri haline geldi ve Topless, Otto, Kasette, Kiki Ortakoy, Flavio, Roxy, Blow, Follow gibi Istanbul'un pek cok populer gece kulubunde performans gosterdi.
Muzik zevkini dinleyicileriyle paylastigi tum etkinliklerde, kitlelerin enerji seviyeleriyle itinayla oynayan Ekrem Senol, goz bebegi house, deep-house ve tech-house'la daha uzun sure eglence arayan insanlarin konustugu isim olmaya devam edecek gibi gorunuyor.
ROOM 2

Foreplay

Ankara'da neredeyse çalınmadık mekan bırakmarak isimlerini efsaneleştiren, verdikleri 2 senelik ara ile hayranlarını şaşkına çeviren Foreplay bu gece tekrar Kite sahnesinde.

Giriş / Enterance : 20 TL + İçki

Yorumlar

Aynı gece