Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

NOW. + PLEASUREKRAFT Presents: KRAFTEK SHOWCASE

23 Ocak 2015 Cuma 23:30
Pleasurekraft ( Kraftek, USA)
Jack in the Box (NewSpeak, Save Room, TR)
AGAHUZ + YANG (NOW.,TR)

23 Ocak Cuma,
indigo'da.


---

TR / EN


Pleasurekraft; Washington D.C.'den Kaveh Soroush ve Stockholm'den Kalle Ronngardh'ın ayrı ayrı Anjuna Deep plak şirketinden parça yayınlamaları ve Kaveh'in,
Kalle'nin prodüksiyonlarını beğenmesi üzerine MySpace platformundan kıvılcımlandırdıkları elektronik müzik prodüksiyon grubu projesidir.

Pleasurekraft, kendine has tarzları ve sarhoş edici sound'ları ile hem dans dünyasını kısa sürede salladı hem de yeni nesil elektronik müzik üreticilerini derinden etkiledi.

2009 yazında ilk prodüksiyonları Tarantula'yı BBC Radio 1 gurusu Pete Tong'un "Essential Selection" olarak çalması, Chymera için gelen remixler ve Definitive Records'un patronu John Acquaviva'dan gelen destek gibi bir çok etken sayesinde takip edilecekler listesine giren isimlerden oldular.

Yayınlandığı andan itibaren Sasha, John Digweed, Nic Fanciulli, Danny Howells, Lee Burridge, Michael Mayer, Mark Knight ve Laurent Garnier gibi dünyaca ünlü bir çok
DJ'in desteğini çabucak kazanan Tarantula, 2010 baharına damgasını vurdu ve listelerde Tiesto, Mark Knight, Joris Voorn, Axwell ve Swedish House Mafia gibi isimlerin parçalarını geçerek, Beatport sıralamasında 1 numaradaki yerini aylarca korudu.

Yakaladıkları hızlı çıkış ve aldıkları tur teklifleri sayesinde gündüz çalıştıkları işlerinden istifa edip müziğe yoğunlaşan ve fazlasıyla çalışan ikili, çalışmalarının karşılıklarını Sander Kleinenberg'e yaptıkları remix'in Beatport Progressive House'da 2. sıraya yükselmesi, Munich'in efsanevi plak şirketi Great Stu'dan yayımladıkları parçanın Beatport Tech House'da 1 numara olması ve bir Green Velvet klasiği "La La Land"e yaptıkları remix, ikiliyi dans müziğinde geçip giden trendlerden biri olmak yerine ikilinin kariyerlerine sağlam adımlar atmalarını sağladı.

Soundcloud'da 2.5 milyona yakın dinlenme sayısına sahip "Josh Butler - I Got a Feeling" parçasının Bontan remixine yaptıkları Pleasurekraft editleri ve Beatport Top 100 listelerini geçtiğimiz dönemlerde kasıp kavuran Cajmere remixi "You're The One" ve Fritz Kalkbrenner & Booka Shade gibi iki dev isime yaptıkları "Crossing Borders" remixi ise sayısız birçok DJ'in setinde yer aldı.

Ayrıca 2011 yılında kurdukları "Kraftek" plak şirketi sayesinde müzikal beraberlik yakaladıkları; Format:B, Green Velvet/Cajmere, Oliver $, Stacey Pullen gibi sanatçıların parçalarını yayımlayan Pleasurekraft, bu sayede müzikal konumlandırılmalarını tam anlamıyla ifade edebildikleri "Kraftek Showcase" adlı kulüp geceleriyle Paris Social Club'dan The BPM Festival'e kadar bir çok yerde boy gösterdiler.

Bu yaz; Ibiza, Barcelona, San Francisco gibi şehirlerdeki etkinliklerin yanı sıra Tomorrowland'de de performans sergileyecekler.


---


Every so often, a group comes along which shakes the entire dance scene from its very roots with a style so unique, and a sound so intoxicating, that it influences scores of imitators, and inspires a new generation of producers. Pleasurekraft is exactly such a group.

The brainchild of Kaveh Soroush and Kalle Ronngardh, Pleasurekraft was born in the summer of 2009. Having had their very first track played by Pete Tong on his Essential Selection, and then doing remixes for Chymera, and John Acquaviva's Definitive imprint, Pleasurekraft became a new name to keep an eye on.

Fast forward to the spring of 2010, and the year's biggest smash hit, Pleasurekraft's "Tarantula" was released. It quickly earned the support of the world's biggest DJs including Sasha and Digweed, Nic Fanciulli, Danny Howells, Lee Burridge, Michael Mayer, Mark Knight, Laurent Garnier and many more. On its climb to the top of the charts, the track passed releases from artists like Tiesto, Mark Knight, Joris Voorn, Axwell, & the entire Swedish House Mafia to retain the #1 overall position on Beatport for an entire month.

Being hailed by everyone as the year's biggest track, and already a summer anthem, the critics and fans are already haling pleasurekraft as the year's most original tech house act. On the heels of "Tarantula", Pleasurekraft are working harder than ever, with remixes already out of Sander Kleinenberg (#2 BP Prog House), Munich's legendary Great Stuff (#1 BP Tech House), and the recently released remix of Green Velvet's classic "La La Land" (already in tech house top 10 in less than 1 week. In addition, two monster originals will be out later in the year with collaborations from Reset Robot [Sci+Tec/Noir], and Hugo [Great Stuff/Material].

While dance music trends come and go, those who stick to a singular vision and belief in the music they consistently produce are always left standing when the fads have long gone. Pleasurekraft is exactly such a group.

Yorumlar

Aynı gece