Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Topless Week

25 Ekim 2014 Cumartesi 23:00
Belki techno, belki disco, ya da bir house veya electro dedektörüsünüz. Veya "ne varsa eskilerde var"cısınız, yastık altında 70'leri biriktirenlerdensiniz. Öyle de böyle de hepimiz eller havada muzige teslim olmayı seviyoruz, çok da iyi yapiyoruz!

Tam da bu noktada "Eğlen güzelim gününü gün et" parçasıyla listeleri alt üst eden ünlü sanatçımız Topless, hepimizin imdadına yetişiyor ve "o öyle olmaz yalnız böyle olur"lu bir haftaya daha start veriyor. Birazdan okuyacağınız gelişmelerdeki kişi ve olaylar kesinlikle hayal ürünü değildir, kurgusu bayağı gerçeğe, en çok da yarın yokmuş gibi eğlenmeye dayalıdır. Yıkılır!


Çarşamba
Mikrofonlarımızı bu geceyle ilgili kendisine uzattığımızda önce yandan yandan sonra üstten üstten çalacağını dile getiren sevgili Salih Topuz kendisiyle ilgili "sizin için acayip eğlendiriyor diyorlar" iddialarına da cevap verdi; "Öyle diyorlarsa, öyledir." Bugüne kadar Adana Twins, Azari & III, Oliver Koletzki gibi pek çok isimle aynı sahneyi paylaşmış olan FG 93.7'nin DJ'i Büber, gecenin en sıcak saatlerinde kabinden, deep house ve tech house yayarak Çarşamba'nın hakkını fazlasıyla verecek.


Perşembe
Maddesel her anlayışı değiştirmeyi kendine görev edinmiş, dünyalıları "müzik ölmedi sadece şekil değiştirdi" diye selamlayan Mind Shifter, 80'lerin Synth-pop soundunu günümüze uyarlamasıyla yetinmeyen müzik zenginliğiyle meşhur. Techno, house, electro ve indie türlerini harmanlayıp dans pistini nasıl hareketlendireceğini iyi bilen BuraX, kabinin diğer sahibi. Önceleri bir araya geldiklerinde "zbamm!" gibi tavayla kafaya vurmalı müziklerle bizi bizden alan bu ekip, şimdilerde daha sakinlediklerinin ancak gecenin mezuniyet balosu tadında değil, daha çok ebeveynleri tatile çıkmış bir grup gencin evde hunharca partilediği, Burax'ın uzun süre sonra aramıza dönüşünün kutlandığı bir gece tadında olacağının sinyallerini verdiler.


Cuma
FG 93.7'nin başarılı tech house ve house virtüözlerinden Dj Koray T, Türkiye'de sayısız kulüpte performans göstererek müziğini herkese dinletmeye kararlı. Techno gösterip rocknroll vuran ama disco house'a öpücük göndermeyi ihmal etmeyen The Red Hood kabini, kendisi gibi Club Bangkok ve Play Tuşu'ndan tanıdığımız QuaQua ile paylaşıyor. Topless'ın hazırladığı "Alternatif Kilo Verme Teknikleri Bölüm 78" çıkışında dans etmekten dehidre bedenlere, isteyene varille isteyene galonla su ikramımız olacaktır.


Cumartesi
Dikkatler buraya! Bu gece Doğu'nun Batı'ya en fiyakalı selamını çaktığı, buram buram memleket toprağı kokan eskimeyen eskilerin itinayla mix'lendiği bir gecedir!
Kendisini yakından, Babylon Soundgarden Festival'dan ve konserlerinden bilenler için VeYasin; biraz Mode Xl biraz Hey Douglas en çok da başarılı bir müzik adamıdır. 70'li yılların psychedelic, funk ve soul şarkılarını günümüz cilası ile süsleyip tekrar düzenleyen VeYasin, Hey Douglas olarak Cumartesi Topless'ta!
N'aber adamım?!
Grafik tasarım ve kulüp performansları derken plak şirketi Vesvese için de sınır tanımadan müzik üretmeyi ihmal etmeyen Arman Akıncı ve Türkçe psychedelic müzik, Türkçe folk, funk ve türküleri eleğinden başarıyla geçiren Kozmonot bu gece kabinde yerlerini alacaklar. Dere boyu kavaklar, dere boyu kavaklaaar!


Endorfin konusunda çikolataya kafa tutan Topless, yine yaptı yapacağını..



Adres: İstiklal Caddesi, Fitaş Binası, No: 12, Kat: 6, Beyoğlu

Yorumlar

Aynı gece