Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

not@noxus

20 Kasım 2014 Perşembe 20:00
"NOT" 20 Kasım Perşembe Noxus Bar Sahnesinde!!!

Giriş: 15 TL + 1 bira
Ön grup: 'Mesela' / 20:00

NOT grubu; ilk ismi RAINFALL ile 2010 yılında Ankara'da kurulmuştur. İki yakın arkadaş olan Kaan ve Buğra bu grup ile farklı kişilerden oluşan bir ekiple 2 vokal olarak klasik rock tarzında çaldıkları parçalarla birçok mekanda sahne aldılar. İsim değişikliğinden sonra diğer elemanlarla gelecek planları uyuşmadığı için grubun çekirdek kadrosunda Çağrı Kaan Yalçın ve Mert Gürer kaldı. Daha sonra tarz değişikliğine yönelip ekipte revizyona gittiler.

Buğra ile yollarını ayırma kararı alan NOT grubunda yeni bir dönem başladı. Ses rengi ve aralığı ile insanların beğenisini toplayan Kaan grupta ana vokallik görevini üstlendi. Son olarak gruba davulda Mert Erdem'in ve Gitarda Ahmet Türkoğlu'nun katılımıyla NOT son halini aldı.

2013 Nisan ayında Erkan Tatoğlu prodüktörlüğünde Midas'ın Kulaklığı stüdyosunda ilk demosunu Athena'nın Yalan isimli parçasını yorumlayarak kaydetmiştir.
2013 Ağustos ayında ise NOT kendi besteleri olan Hoşçakal ve Unutuluş adlı parçaları Ankara Detay Müzik Stüdyosu'nda Volkan Yırtıcı prodüktörlüğünde kaydetmiştir.

Kaliteli ve yaratıcı müziği kendine ilke edinen NOT; kendi tarzlarında yorumladıkları farklı türlerdeki sevilen parçalardan ve kendi bestelerinden oluşturduğu repertuvarıyla aktif olarak müzik yapmaktadır.


'Meselâ' grubu;
2014 yılında Ankara'da eğitimleri için gelip fakültede iki sıkı dost haline gelen ve hayat enerjilerini müzikten alan Furkan ve Mert'in yapmak ve dinlemek istedikleri müzik tarzını ve hayallerini insanlara aktarmak amacıyla kurulmuştur.

Grubun temeli armoninin gücünü kullanarak her renkten enstrumanı bir araya getirme amacıyla atılmıştır ve akustik bir proje olarak geçmektedir.

Kendine özgü ve duygu dolu bir sesi olan İrem'in katılmasıyla daha da canlanan grup, gitar ve saksafon ve vokalin ardından sırasıyla perküsyonuyla Onur, flütüyle ve sesiyle Eda ve kemanlarıyla Nur ve Tuğba'nın katılımıyla tabloya karakteristik tonları kendi bünyesine aldı. Daha çok Türkçe alternatif, bunun yanında yabancı klasik ve efsane olarak geçen şarkıları kendi yorumlarıyla harmanlayarak çalan grubun tarzı kesin hatlarla belirlenemeyecek türden. Gruba son olarak bas gitarist olarak Cumhur katılmıştır.
Amaçları insanlarla duygularını müzik aracılığıyla paylaşmak ve dinleyenlerine keyifli anlar yaşatmaktır.

www.facebook.com/grupmesela
-
www.grupnot.com

Yorumlar

Aynı gece