Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

SUNRİSE @MASK!!!

16 Ağustos 2012 Perşembe 02:30
2008 yılı başlarında bir araya gelen SuNriSe, ilk çalışmalarına FuNKeSTEiN adı altında başlamıştır. Kurulduktan yaklaşık 3 ay sonra SuNriSe ismini alan grup; Pop, R&B ,Hip hop, Soul ve Funk gibi çeşitli müzik türlerini sentezlemekte, global melodi ve ritim evrimini özümseyerek, müzikal anlamda dünyadaki değişim rüzgarına ayak uydurmaktadır.

Birçok sanatçı ve grup ile birlikte bir süre profesyonel anlamda çalışmış olan grup üyeleri, kendi oluşumları için bir araya geldikleri SuNriSe isimli gruplarıyla, İstanbul'un önemli ve seçkin sahnelerinde heyecan verici performansları sayesinde kendilerini ispatlamakta ve bar programları ile konserlere aralıksız olarak devam
etmektedirler.

SuNriSe , Pop ,R&b ,Hip-Hop ,soul ,funk repertuarıyla eglenceli bir gece geçirmek isteyenleri programlarına bekler....


In the early 2008; SuNriSe, come together started its initial rehearsals under the name of FuNKeSTEiN. The Band, being given SuNriSe as a name approximately 3 months later from its foundation, synthesizes the variety of music kinds such as Pop, R&B, Hip hop, Soul, Funk… and keeps up with the musical wind of change by internalizing the evolution of global melody and rhythm.

The group members, worked professionally with a good many of artists and bands in advance, demonstrate theirselves thanks to their thrilling performances on İstanbul's important and outstanding stages and keep on giving concerts with the name of SuNriSe, which they came together for their own formation, without break.

Those who'd like to have an exciting night and spend gorgeous time are invited for the live performance of SuNriSe with their Pop ,R&b ,Hip-Hop ,Funk ,Soul covers...


....LET THE SUNSHINE IN

DESIRE IN US !!!! GOTTA TASTE IT...

Vocal: Burak Çetinkaya
Guitar,back voc.: Ufuk Çepik
Trumpet,Flugelhorn back voc.: Barış Oktay
Keyboards: Semih Gönder
Bass: Mehmet Çoban
Drums: Mert Dipevliler

www.facebook.com/sunrisefan
www.facebook.com/groups/sunrisetr

Yorumlar

Aynı gece