Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Subfloor x Gigology Presents: Roman Flügel (Dial, Robert Johnson, DE)

4 Nisan 2015 Cumartesi 23:30
Subfloor X Gigology PRESENTS
Roman Flügel (Dial, Larj, DE)
Cem Salman
Erva (Gigology, TR)

4 Nisan 2015, Cumartesi
indigo Istanbul
23:30

Jörn Elling Wuttke ile hayat verdiği 'Alter Ego' ile Ricardo Villalobos'tan, Soulwax'a, Tiga'dan LFO'ya kadar bir çok sanatçı ile Ongaku, Klang Elektronik gibi köklü plak şirketindan çıkan albümleriyle, çok yönlü prodüksiyon anlayışını ortaya koyan Roman Flugel, deep house ve techno'nun daha çizgialtı segmentinden üretimlerine devam ediyor.
Alter Ego ile Daft Punk, The Human League, Primal Scream, Pet Shop Boys ve Kylie Minogue gibi ana dalga topluluklarla çalışmasına ragmen, kadim dostları Isolee, Ricardo Villalobos ve Losoul gibi modern elektronik müzik anlayışına yön veren isimlerle her fırsatta çalışan Roman Flugel, bunun yanı sıra Robert-Johnson, Amnesia ,Tollhaus Berghain/Panorama Bar'ın efsane residentlerı arasında yer alıyor.
Indigo'ya ilk konuk olacak Roman Flugel, 4 Nisan gecesi İstanbul'lu çağdaş elektronik müzikseverlere eşsiz bir performans sunmak üzere şehrimize geliyor.

Gecenin ev sahipliğini Cem Salman ve Gigology'den Erva üstlenecek. Cem Salman geceyi ısıtacak, Erva ise Roman Flügel sonrası kabinde olacak.

Yorumlar

Aynı gece