Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

SNARKY PUPPY

17 Şubat 2015 Salı 20:00
Grammy ödüllü Snarky Puppy CRR Caz Şubatı'nı renklendirecek.
Bir zamanlar Texas, şimdi ise New York tabanlı yarı- kolektif grup Snarky Puppy, enstrümantal müziğin saklı kalmış değerli isimlerinden, en çok saygı duyulan isimlerine sahip olma yolunda ilerliyor. Bir çok yoruma göre hala "underground" olarak tanımlanan grup, 2014 yılında "En iyi R&B Performans" dalında ilk Grammy ödülünü kazanmıştır. Ayrıca BBC, Village Voice, Guardian ve Boston Herald gibi önemli yayınlardan ve Pet Merheny'den Prince'e önemli müzisyenlerden övgü dolu eleştiriler almıştır. 2013 yılında çıkarttıkları, Grammy kazandıran "Family Dinner – Voluma One" albümü iTunes Caz Listelerinde en üst sıralara yerleşmiştir.

İlk albümleri Live at Uncommon Ground'u 2005`te, ikinci albümleri The Only Constant'ı 2006'da yayımlayan grup, "En İyi Caz Performansı" kategorisinde tam üç kez arka arkaya Dallas Observer Müzik Ödülü`nü aldı. Topluluk 2013 yılında, North Sea Jazz, Monterey Caz Festivali, Jazz á Vienne, Blue Note Tokyo, ve Melbourne Uluslararası Caz Festivali'ni içeren, 4 kıtada 200'e yakın performans ve workshop vererek bu alanda bir çok grubu geresinde bırakmıştır.
Her biri birbirinden yetenekli grubun üyeleri şimdiye dek Sting, Stevie Wonder, Snoop Dogg, Roberta Flack, Morcheeba, Erykah Badu, Justin Timberlake, Beyonce gibi gibi sayısız popüler isimle çalışmıştır.

Dünyanın her yerinde onları koşulsuz dinlemeye gelen kitlesi ve aldığı birçok olumlu eleştirilerin sebebi ise şüphesiz ki; derin bir tecrübeye sahip oldukları ve saygı duyguları müzikal geleneği yenilikçi anlayış ile kaynaştırmalarıdır.

Grammy ödüllü basçı, gitarist, besteci ve aranjör Michael League tarafından 2004 yılında kurulan ve birbirinden bağımsız müzisyenlerden oluşan grubun varoluşunda üç anafikir bulunmaktadır. İlki, özgün bir topluluk olmak. İkincisi, birbirinden farklı müzisyenler ile ortak projelerde yer almak. Üçüncüsü ise belkide en önemlisi, ROAM(Roots of America Music), Music Lab gibi komitelerle, sosyal toplum kuruluşlarıyla; dünya çapında üniversite, lise, ve ortaokul düzeylerinde bir araya gelmiş heyecan dolu, gerçekten ilham alacakları bir şey bekleyen genç müzisyenlerle sahip oldukları müzik sevgisini paylaşmak.

Yorumlar

Aynı gece

  • Oy Ve Ötesi

    17 Şubat Salı - 19:30
    Ülke ve demokrasi sevdalısı Oy ve Ötesi, 17 Şubat Salı günü Babylon'da gönüllülerini ağırlıyor. 201…
  • ONUR ŞENER // IF PERFORMANCE HALL

    17 Şubat Salı - 20:00
    "ONUR ŞENER" 17 Şubat Salı IF PERFORMANCE HALL Sahnesinde!!! Elektrogitar/Vokal: Mustafa …
  • OZAN MUSLUOĞLU | My Best Friends Are Vocalists

    17 Şubat Salı - 20:00
    Caz sanatçısı, besteci ve basçı Ozan Musluoğlu son albümü My Best Friends Are Vocalists ile bu sezon…
  • Eski 45'likler *Mehmet Dinar

    17 Şubat Salı - 21:00
    Rezervasyon: (0312) 284 29 25 - 0535 655 21 22 Tepe Prime Eskişehir Devlet Yolu No: 266 ANK. http:/…
  • %100 nublu sahnesi: Kısmet Şov

    17 Şubat Salı - 21:30
    Bilal Çomak'ın Sunumuyla Kısmet Şov, dertlerini, hayallerini, gözlemlerini spot ışıkları altında kom…
  • FRKN Project @ MASK

    17 Şubat Salı - 22:00
    Furkan Sarılmışer tarafından 2014 yılının son aylarında oluşumuna başladı. FRKN/PROJECT, kendi için…