Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

NUC Presents: Ishome Live (RU) + Dsknnct @ Kite

7 Şubat 2015 Cumartesi 22:30
Not Under Command Katkılarıyla!



►Ishome

Herhangi bir köklü plak şirketi veya bir akıl hocası olmaksızın Mirabella Karianova (Ishome) kendini yetiştirmekten vazgeçmeyerek kendi özel alanında harikalar yaratmayı başarmış genç bir sanatçı.

Açık, Çok yönlü ve Organik altyapısı ile , kimi zaman dubstep'den ambient müziğe yol aldırdığı kimi zaman garage hissiyatında kaçak ritmler ile süslediği müziği, kendinizi Trentemollerin ormanlarında avcılık yapıyor gibi hissetmenize yol açıyor. Minimal techno'dan aldığı borçlarla dövüşçü beat'lerini ipeksi bir düzlemde eriten genç sanatçı gündemi ne olursa olsun dinleyicisine ulaşmakta zorluk çekmiyor.

Çağdaş elektronik müziğe uyuşuk bir dalga kazandıran Ishome'un belkide en önemli yönlerinden biri ise dilimleyerek, keserek , programlayarak ve söyleyerek oluşturduğu müziğini canlı olarak ifade edebilme özgürlüğü.

Rusya'nın en önemli web-zinelerinden Look At Me'nin "Top 10 Genç Prodiksyoncu" seçkisinde yer alan, Stereoleto SPb ve EXIT gibi önemli festivallerde yer alan Ishome'un 7 Şubat gecesi dans pistini bükeceği performansını NUC katkılarıyla Kite'da izleyebileceksiniz.


soundcloud.com/ishome
www.residentadvisor.net/dj/ishome
www.facebook.com/pages/Ishome/18234519480



►Dsknnct

2004 yılından bu yana müzikle içli dışlı olan Serkan Söğüt, 2008 yılında hayata geçirdiği Dsknnct projesiyle bir anda Ankara elektronik müzik sahnesinin vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. Bir çok partinin aranan ismi olmasının yanı sıra (Puhu, Locus Solus, Kite etc.) gibi bir çok mekanın resident dj'liğini üstlenen Dsknnct; Black Strobe, Dub Fx, Moullinex, Gigamesh, Kolombo, A.N.D.Y, Jacques Renault, Marek Hemmann, Till Von Sein gibi dünyaca ünlü isimlerle aynı kabini paylaşarak kariyerinde önemli bir basamak atladı. Geçtiğimiz yıl Alman partneri Krink ile "Hospital" adlı başarılı bir ep ye imza atarak Rhythm Royal Recordings'den prodüksiyon alemine giriş yapan Dsknnct düzenlediği bir çok etkinlikle de halen Ankara müzik piyasasının nabzını tutmaktadır.

soundcloud.com/dsknnct





!/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Giriş : 30 TL + (1 içki )

Rez tel : 0542 384 74 75

twitter.com/KiteAnkara

Instagram: Kite_Ankara

Adres :
Güvenlik Caddesi No:97
Çankaya Ankara

Yorumlar

Aynı gece