Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

BATU & BATUHAN MUTLUGİL - Hardplugged // IF PERFORMANCE HALL

12 Mart 2015 Perşembe 21:00
"BATU & BATUHAN MUTLUGİL - Hardplugged" 12 Mart Perşembe IF PERFORMANCE HALL Sahnesinde!!!

1990 yılında kurulan "Blue Blues İstanbul" grubunun kurucularından Batu Mutlugil, Duman grubu üyelerinden Batuhan Mutlugil ile baba-oğul çok özel bir performans için 12 Mart'ta IF Performance Hall Sahnesinde bir araya geliyor.

Baba-oğul ilk kez bu projede bir araya geliyor ve 2-2,5 saat süren Hardplugged performansta Türk rock müziğine imza atıyorlar. Batu - Batuhan Mutlugil'in vereceği bu konserde rock'n roll tarihinin en güzel parçalarını ve daha önce hiçbir yerde duyamacağınız kendi parçalarını dinleyebileceksiniz.

Batuhan Mutlugil
1999 yılında ilk albümlerini yayımlayan Duman grubunun gitaristi, söz yazarı ve bestecisi Batuhan Mutlugil; grup ile 15 yılda kariyerine 11 albüm 1 DVD sığdırdı.

Batu Mutlugil
1990 yılında kurulan Blue Blues Band grubunun kurucularındandır. Halihazırda faal olan Beyoğlu Hayal Kahvesi mekanının açıldığı 1991 yılında grup Batu Mutlugil, Yavuz Çetin, Zafer Şanlı, Kerim Çaplı'lı kadrosu ile sahne aldı. Yavuz Çetin'in 2001'deki vefatına kadar blues çaldı. Sonra ise Batu Mutlugil geçen zaman içinde İstanbul, Ankara, Eskişehir gibi pek çok yerlerde sahneye çıktı. Batu Mutlugil, Türk rock müziğine kattığı en büyük gruplardan biri olan Duman'ın gitaristi Batuhan Mutlugil'in babasıdır. Aralık ayinda çıkması planlanan "Yavuz Çetin Tribute" albümünde açılış ve kapanış parçalarını kendi yorumladı. Batu Mutlugil "Batu Mutlugil Band" ekibini kurarak kariyerinin ilk solo albümüne imza atmaya hazırlanıyor. Çıkacak olan yeni albümden kendi parçalarıyla ve klasikleşmiş rock parçalarını kendine has yorumuyla konserlerine devam ediyor.

Kapi Acilis: 21:00
Konser Saati 23:00
Giris: 25 TL
Biletler: www.biletix.com/etkinlik/SFF15/ANKARA/tr

ifperformance.com
facebook.com/IFPerformance
twitter.com/IFPerformance
instagram.com/IFPerformance

Yorumlar

Aynı gece