Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

TRansmit// sunar: SIGNALS FROM OUTSIDE # 31 ALAN COURTIS (AR) / BATUR SÖNMEZ

3 Şubat 2015 Salı 22:00
ALAN COURTIS

1972 'de Arjantin, Buenos Aires 'de doğan Alan Courtis, ses sanatı, drone, noise, doğaçlama,elektro-akustik müzik alanlarında çalışmalar yapmaktadır.

Sanatçı, ünlü "Reynols" grubunun da kurucu üyesidir. Courtis, güçlü deneysel duyularla, hazırlanmış sesler, saha kayıtları, bant manipülasyonları, synthesizerlar ve geleneksel enstrümanların (akustik ve elektrik gitar) yanı sıra kendi yaptığı ilginç müzik aletlerinin de yüksek teknikle kullandığı bir müzik oluşturmuştur. Sanatçı, filmler için müzik besteleri yapmıştır. Ayrıca, Merzbow, Lee Ranaldo, Jim O'Rourke, Phill Niblock, Otomo Yoshihide, Zbigniew Karkowski, Mattin, Makoto Kawabata, KK Null, Daniel Menche gibi bir çok müzisyenle ortak çalışmaları vardır.

www.myspace.com/courtis

en.wikipedia.org/wiki/Anla_Courtis



BATUR SÖNMEZ

Çağdaş müzik ve sanat çalışmalarına, 1998 yılında başlayan, Batur Sönmez, deneysel, elektronik, endüstriyel, noise müzik alanında yaptığı çalışmalarla, tüm dünyada tanındı. Japonya'dan İspanya'ya, Rusya'dan Lübnan'a, dünyanın bir çok ülkesinde çeşitli festival ve konserlere katıldı. Sanatçı, bir çok farklı müzik projesi yanında, multimedya, görsel-işitsel, ses ve video sanatı çalışmaları da yapmaktadır.

www.facebook.com/batursonmezofficial

Yorumlar

Aynı gece