Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

22. Akbank Caz Festivali: Electro Swing Night: Swing Zazou

14 Ekim 2012 Pazar 00:00
Electro swing dans grubu Swing Zazou, 30'ların ve 40'ların 'big band' ve 'Gypsy Swing' havasının canlı performansla birleşmesinden doğan bir grup. Swing Zazou, keman, helikon, gitar, kontrbas ve davulun kullanıldığı; enerjik ritimlerin ön planda olduğu; tempolu canlı şovlarıyla seyircileri yerinden kaldıran performanslarıyla çok konuşulan bir grup.
"It Ain't Right", "Don't Fall Asleep" ve "Diga Diga Doo" gibi klasikleşmiş electro swing parçalarını da modern swing tarzında coverlayan Swing Zazou; bu türde yer edinmiş durumda. İlk resmi konserlerini 2009 yılında Londra'daki 'Lovebox Festival' de veren Swing Zazou, daha sonra pek çok festivalde yer alarak isminden iyice söz ettirmeye başladılar.

Swing Zazou, an electro swing dance group inspired by the "big band" and "gypsy swing" wave in 30's and 40' have successfully combined their rhythm with vibrant live shows. They use violin, helicone, guitar, contrabass and drums in association with energetic stage performances.
They have also transformed some greatest electro swing hits such as "It Ain't Right", "Don't Fall Asleep", "Diga Diga Doo" into modern beats. They are well-known with their covers as much as their live shows. After their first official concert in London "Lovebox Festival" in 2009 which turned out to be a big hit, they became one of the most wanted names in similar festivals worldwide.

Daddy K.: Klarnet – Clarinet // Marko: Gitar – Guitar // Nuala Nova: Keman – Fiddle // Don Dapper: Laptop & Düzenleme – Laptop & Controller // Darell Bones: Davul – Drums // Blisters: Trompet – Trumpet // Cheeks: Saksafon – Saxophone // Mr. George: Kontrbas – Double Bass

Dinleyin! Listen! Wide Boy – Radio 1 Live

Kaçırmayın! Don't Miss! Firewater / Talking Cows


22. Akbank Caz Festivali kapsamında gerçekleşecek Electro Swing Night: Swing Zazou etkinliğine bileti olanlar, Electro Swing Night: Smokey Joe & The Kid etkinliğini de izleyebilirler.

22:00 Electro Swing Night: Swing Zazou
23:45 Electro Swing Night: Smokey Joe & The Kid

Yorumlar

Aynı gece