Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

İSTANBULLU STREET PUNK ÇETESİ THE AYILAR+HÖH@NOXUS LIVE'DA

7 Mart 2015 Cumartesi 21:30
Uzun zamandır Ankara sınırlarına uğramayan İstanbullu street punk çetesi THE AYILAR 7 Mart cumartesi@ Ankara Noxus Live'da

THE AYILAR ( İSTANBUL STREET PUNK )

Klasikleşmiş Traditional Oi! müziğini daha hareketli Street Punk'la karıştıran ve kendi yorumlarını katan grup bugüne kadar şehir içi ve şehir dışında sayısız konserlerde yer almıştır....Türkçe sözlü beste çalan AYILAR; ezberci sistem karşıtı,kalıplaşmış,kitaplardan ve dergilerden alınmış temalar içermez. Kendilerine ait bir tavır ve anlatım tarzına sahtirler. Sokakların sert ve çiğ havasını sözlerinde ve müziklerinde hissettirirler.

Nisan sonunda gidecekleri Almanya turnesinden önce THE AYILAR turne masrafları için Şubat , Mart ve Nisan aylarında gerçekleşecek yurtiçi konserlerinde desteğinizi bekliyor

Vokal/gitar: Murat Yılmaz
Vokal/gitar: Alican Şalt
Bas gitar/geri vokal: S.Metecan Mete
Davul/geri vokal:Cihan Dündar

Www.facebook.com/theayilar

--------------------------------------------------------------------
HÖH (ANGARA PUNK ROCK)

Ankaralı grup olan höh, 2006 yılında Mert Kozan,Özgür Meriç ve Adem Çeliksoy tarafından kurulup, baterist değişikliği ve gitar eklenmesiyle birlikte son halini almıştır. Ankara'da pek çok etkinliğe ve konsere katılan höh, Ankara dışında da pek çok yerlerde konser vermiştir.

Şarkılarında toplumsal sorunları, parayı, seksi, alkolü ve aşkı ironik bir biçimde ele alan höh, ska-punk kesimine hitap ediyor. Grubun temel amacı dinleyiciyi coşturup içindeki özgür ruhun dışarı çıkmasını sağlamaktır.

Www.facebook.com/hohtr

Yorumlar

Aynı gece