Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

İKİ DİREK ARASI TEMAŞA & BALİNA // nublu istanbul

18 Mart 2015 Çarşamba 22:00
90'lar ve 2000'lerin indie etkilerini taşıyan müzikleriyle; sakin melodilerden, gürültülü punk ritimlerine kadar pek çok farklı karakteri bir arada bulunduran 'İki Direk Arası Temaşa', sert ve karanlık saykodelik sesler çıkarmayı seven rock ikilisi Balina, 18 Mart Çarşamba akşamı nublu istanbul'da.

İki Direk Arası Temaşa
Sözsüz müzikleri ile laf anlatan gitar, bas, davul üçlüsü "iki direk arası temaşa", İstanbul'un bağımsız müziklerini ağırlayan önemli mekanlarda, 2014 başından beri konserler veriyor. İki Direk Arası Temaşa gitarda Cem Emre Memiş, bas gitarda Tevfik Reşidi ve davulda Taylan Turan'dan oluşuyor.
soundcloud.com/iki_direk_arasi_temasa

Balina
Davul ve gitardan oluşan sade ama etkisi yüksek bir dinamiğe sahip Balina, Punk/hardcore okulundan gelen ikili karanlık riff'leri, kendilerine has psychedelia yaklaşımı ile harmanlıyor. Gitarda Alican Öyke, davulda Burçin Esin'den kurulu olan grubun Bandcamp üzerinden yayınladığı ve kendi ismini taşıyan bir albümü var.
spoti.fi/1LmaCB3



Biletler tixbox.com.tr ve nublu istanbul kapıda / 20 TL
Kapı Açılış: 22:00
Konser Başlangıç: 23:15


Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

--MUSIC OF NOW--

Yorumlar

Aynı gece