Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Gülçin Ergül & İskender Paydaş

12 Mayıs 2015 Salı 21:00
GÜLÇİN ERGÜL İLE İSKENDER PAYDAŞ 12 MAYIS SALI AKŞAMI İSTANBUL JOLLY JOKER SAHNESİ'NDE…

Hepsi grubundan ayrıldıktan sonra solo müzik kariyerine tek başına başarıyla devam eden; güçlü sesi, dansçı, müzisyen ve oyuncu kimiğiyle tanıdığımız Gülçin Ergül, Zamansız Şarkılar albümüyle eşzamanlı kurduğu orkestrası ile sahne performanslarını sürdüren İskender Paydaş ile 12 Mayıs akşamı Jolly Joker İstanbul da müzikseverlerle buluşuyor.

Son yıllarda, İngilizce akustik cover yorumları ve canlı funk performanslarıyla müzikseverlerin dikkatini çeken genç sanatçı Gülçin Ergül'ün, ikinci solo maxi single'ında yer alan "Bir Tanecik Aşkım"ın söz ve müziği kendisine, düzenlemesi ise birlikte sahne alacağı ünlü müzisyen, aranjör ve besteci İskender Paydaş'a ait.


Arpej Yapım etiketiyle çıkardığı "Bir Tanecik Aşkım" isimli yeni solo maxi single'ı ile son günlerde adından sıkça söz ettiren Gülçin Ergül'ün "Bir Tanecik Aşkım" isimli şarkısının düzenlemesi esnasında bir araya gelen ikili, İskender Paydaş 'ın Zamansız Şarkılar Orkestrası eşliğinde canlı performanslar gerçekleştirme kararı aldı.

12 Mayıs'ta Jolly Joker İstanbul'da gerçekleştirecekleri ilk performansta Ergül ve Paydaş' a sürpriz sanatçı dostları da eşlik edecek.

Yorumlar

Aynı gece