Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

KALBEN / KAÇ CANIM KALMIŞ (CANLI SAHNE)

15 Nisan 2015 Çarşamba 22:00
KALBEN

Kalben, müziğe 8 yaşında, annesinin aldığı beş oktav Casio klavye ile başladı. 14 yaşında ilk gitarını aldı ve o günkü gibi çalmaya devam ediyor.

Babylon, Karga, Nublu, Mitanni Jazz Bar gibi çeşitli mekanlarda sahne alan Kalben'in ilham kaynakları arasında PJ Harvey, Sevinç Tevs, Nazan Öncel, David Bowie, Tom Waits ve daha nice güzel insan var. Folk, indie, arabesk, klasik müzik gibi çeşitli türlerden beslenen Kalben metin ve senaryo yazarlığı, gazetecilik gibi işlerin yanı sıra bir de Lulu'nun Maceraları çocuk kitabı serisinin ilki olan Lulu Güneşi Arıyor'un yazarı.

Sevdikleriyle daha fazla zaman geçirmek için istifa etmişliği olan; paraya değil huzura yoksullaşmaktan çekinen; hem İzmirli, hem Ankaralı ve -artık- hem de İstanbullu olan şarkıcı/söz yazarı çıkışını Sofar Sounds İstanbul ile yakaladığından beri aralıksız müzik düşünerek ve şarkı yazarak yaşamaya başladığı için bir başka heyecanlı.

soundcloud.com/kalbenben

KAÇ CANIM KALMIŞ

2012 Ağustos'undaYiğitcan Önal'ın başlattığı bağımsız alternatif müzik projesi.2014'e kadar parçaların internet üzerinden yayınlanmasıyla devam eden projenin albüm bazında ilk ürünü Mayıs 2014'te "x3" ismiyle dijital platformlarda yayınlandı. Proje, bu tarihten itibaren sahneye taşınma sürecine girdi; Emre Perihan, Cengiz Zeydan, Çağdaş Topal ve Fırat Semercioğlu gruba dahil oldu.

soundcloud.com/kaccanimkalmis

Yorumlar

Aynı gece