Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Bazuka @ Bronx Pi Sahne

1 Nisan 2015 Çarşamba 21:00
Bazuka 1 Nisan Çarşamba Bronx Pi Sahne'de.
Kapı Açılış: 21.00

Bazuka:

Bazuka 2007 yılında İskenderun'da "Mahmut Pullu" tarafından kuruldu. 2008 yılı içinde 5 şarkılık EP demosunu, dönemin çeşitli sosyal medya oluşumları üzerinden dinleyicilerin beğenisine sundu. Yayınlanan bu EP'den olumlu geribildirimler alan Bazuka'nın kemik bir dinleyicisi oluşmaya başladı. Birçok farklı şehirde verdiği konserlerde buluştuğu kitle, bu durumu doğruladı.
Grup, ardından 2009 yılında Türkiye'de müziğin ve müzik sektörünün kalbinin attığı şehir olan İstanbul'a yerleşti ve çalışmalarına aralıksız devam etti. Bazuka kariyeri boyunca Türkiye'nin birçok şehrinde çeşitli konser, festival ve şenliklerde sahne aldı. Bir yandan sahne deneyimlerini artıran Bazuka, diğer yandan Türkiye'nin en büyük müzik yarışmalarında önemli dereceler ve ödüller kazandı.
2013 Ocak ayında sözleri ve müziği Mahmut Pullu'ya ait olan, prodüktörlüğünü Reuben de Lautour'un üstlendiği ilk single çalışması "Bu Akşam Gidiyorum" We Play etiketiyle çıktı ve Bazuka bu single çalışması ile profesyonel müzik dünyasına ilk adımını atmış oldu. Fotoğraf ve kapak tasarımı Yılmaz Başar Babür'e ait olan 'Bu Akşam Gidiyorum'un klibi Emre Küçükosman yönetmenliğinde çekildi. "Bu Akşam Gidiyorum" Türkiye'nin en popüler müzik kanallarından ilgi görerek, aylarca ekranlarda kaldı.

Yorumlar

Aynı gece