Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Titanium - Rojas ve Rodriguez

11 Nisan 2015 Cumartesi 20:00
1995 yılında kurulan dans topluluğu Rojas ve Rodriguez, İspanya'dan tüm dünyaya ulaşan gösterileriyle en iddialı flamenko yıldızlarını ve dansçıları bir araya getirmeye devam ediyor. Nuevo Ballet Espana 'nın tüm dünyada ünlenen dansçıları Rojas ve Rodriguez, koreografisini ve yönetmenliğini yaptıkları yepyeni gösterileri "Titanium" ile sokak danslarını flamenko tavrıyla buluşturuyorlar. Titanium çıktığı büyük Avrupa turnesiyle binlerce kişiye ulaşırken, 11 Nisan'da İstanbul'da Cemal Reşit Rey sahnesine geliyor.

Rojas ve Rodriguez'in enerjisini taşıyan 'Titanium' sahnede hip hop ve flamenko tavrını bir araya getirirken, İspanya'nın break dans şampiyonu b- boy Chey Jurado gösterinin enerjisini daha da yukarı taşıyor.

Sahnelenmeye başlar başlamaz büyük ilgi gören ve kapalı gişe gösterilere imza atan 'Titanium' 'İspanya Ulusal Dans Ödülü' ile kendi ülkeleri İspanya'da da şimdiden taçlandırılan gösterilerden biri olarak İspanyol dans tarihine adını yazdırıyor.

Rojas ve Rodriguez, her yeni gösterilerinde olduğu gibi flamenkonun sahnede sağlayabileceği en tutkulu ve aynı zamanda en yoğun sihri sunuyorlar.

Rojas ve Rodriguez daha önce de unutulmaz "Cambio de Tercio" gösterileri ile İspanya'da ve tüm dünyada izleyicinin gönlünü fetheden koreografilerle, Klasik İspanyol dansını ve flamenkoyu, yenilikçi ve olgun bir anlatımla bir araya getirmişlerdi.

"Cambio de Tercio" , Rojas ve Rodriguez'in sanat kariyerlerinde de, yaratıcılıkları açısından tüm birikimlerini kullandıkları bir dönüm noktası olurken, 'Titanium' yaratıcılıklarını zirveye taşıyor.

Yorumlar

Aynı gece