Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

MİLLÎ REASÜRANS’TA PARLAYAN YILDIZLAR | ELFİDA SU TURAN

8 Mayıs 2015 Cuma 20:00
A. Vivaldi Intermezzo
W. A Mozart Keman Sonatı Mi minör, KV 304
B. Bartok Romen Halk Dansları

N. Paganini Cantabile

J. Brahms Scherzo

J. S. Bach Allemand-Corrente

A. A. Saygun Horon

J. Williams Schindler'in Listesi

O. Novacek Perpetuum Mobile

İş Sanat'ta sezonun son parlayan yıldızı Elfida Su Turan. Keman eğitimine 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Veniamin Warsawsky ile başlayan Turan, 2013 yılında Charles Beriot'nun 9. Konçertosu'nu İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde, 2014 yılında ise J. S. Bach'ın La Minör Keman Konçertosu'nu Bakırköy Belediye Orkestrası, Aşkın Ensemble ve Orkestra Akademik Başkent ile seslendirdi. 2009 yılından beri Caka (Cihat Aşkın ve Küçük arkadaşları) projesinde yer alan genç kemancı, bugüne kadar Akbank Sanat, İstanbul Kültür Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Klasik Keyifler Derneği, Yunanistan Konsolosluğu, Saraybosna Müzik Akademisi ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası konser salonunda konserler verdi. Mart 2013'te Sırbistan Müzik Pedagogları tarafından düzenlenen Uluslararası İnternet Müzik Yarışması'nda 8-11 yaş kategorisinde birinci olan Elfida Su Turan, aynı yılın Nisan ayında da Mersin Üniversitesi tarafından düzenlenen Ulusal Gülden Turalı Keman Yarışması'nda hem 8-11 yaş kategorisinde ikinciliğe, hem de 'En İyi Türk Eseri Yorumcusu' ödülüne layık görüldü.

Parlayan Yıldızlar Meriç Soylu Ödülü

İstanbul'un kültür ve sanat hayatına 15 yıldır yön veren İş Sanat, ülkemizin gururu genç sanatçılarımızı müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Gelecek vaat eden sıra dışı yeteneklere ışık tutan Parlayan Yıldızlar serisi, genç yıldızların sahne deneyimini artırarak onları ait oldukları dünya sahnelerine kazandırmayı amaçlıyor. Parlayan Yıldızlar serisinde geçtiğimiz sezon ilk kez verilen "Meriç Soylu Ödülü" bu yıl da sezonun en parlak yıldızıyla buluşacak. Parlayan Yıldızlar'ı Soylu ailesiyle bir araya getirme görevini ise İş Sanat üstleniyor. Kültür sanat dünyasında sevgi ve saygıyla anılan Meriç Soylu, 2006 yılında başladığı İş Sanat Yönetmenliği görevini vefat edene kadar başarıyla sürdürmüş, vizyonu ve müzik tutkusuyla her sezon İş Sanat sahnesinde birçok önemli konsere ve yenilikçi projeye imza atmıştı.


Millî Reasürans Konser Salonu

Maçka Caddesi No: 35 Şişli – İstanbul

Rezervasyon İş Sanat'ın issanat@isbank.com.tr e-posta adresinden ya da (212) 316 10 83 numaralı telefonundan yapılabilir.

Yerler numarasızdır ve salon kapasitesiyle sınırlıdır.

Yorumlar

Aynı gece