Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

RETRO İSTANBUL 90lar Canlı : C+C Music Factory feat. DJ Funky"C"

29 Eylül 2012 Cumartesi 23:30
90lar Eğlencesi İstanbul Bronx'la geri dönüyor.

İstanbul Bronx'un yeni sezondaki en keyifli projelerinden biri olan ve yıl boyunca 80ler ve 90lar'ın yıldız isimlerinin katılacağı eğlencenin yeni adı RETRO İSTANBUL gecelerinin ilki 29 Eylül Cumartesi belki de 90ların dans müziğinin açılışını yapan bir grupla "C+C MUSIC FACTORY" ile başlıyor.

1989'da kurulan Amerikalı grup, Dans, Pop ve Hip Hop tarzında döneminin çok popüler olmuş şarkılarına imza atmış bir gruptur. Aktif müzik hayatı boyunca grup 35 Uluslararası prestijli ödül almıştır. Ayrıca Amerika'da 5 kez American Music Awards, 2 kez MTV Video Music Awards ve 5 kez de Billboard Music Awards'a layık görülmüştür.

Grup "Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)", "Here We Go (Let's Rock & Roll)", "Things That Make You Go Hmmm…" ve "Just a Touch of Love" adlı şarkılarını duyan herkesin günümüzde bile hareketlendiği bir efsanedir.

Robert Clivillés ve David Cole'un kurduğu grup, David Dole'un ölümünden sonra eski enerjisini kaybetmiştir.

Ülkemizde konser vermemiş olan C+C Music Factory ile yapılacak bu parti 80's 90's formatındaki parti ve etkinlik algısını değiştirecektir.

DJ'lerin 80lerin ve 90ların en hit parçalarını çalacağı bu alternatif geceye gençler ve yaşlanmayan gençleri bekliyoruz. İSTANBUL BRONX


Biletler Biletix, Kafe Pi Şubeleri ve kapıdan temin edilebilir.


www.biletix.com/etkinlik/NKP52/TURKIYE/tr
www.istanbulbronx.com
twitter.com/istanbul_bronx

Yorumlar

Aynı gece