Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Lal

2 Haziran 2015 Salı 21:00
Yeni rock grubu LAL; "Yeni Hayat" isimli ilk albümünün lansman konseri için 2 Haziran'da Jolly Joker İstanbul sahnesinde…
Vokal: Hilal Gür
Gitar: Celal Babadağ
Klavye: Hazar Kayaaltı
Gitar: Gönenç Kayaaltı
Bas Gitar: Barışcan Şenergin

LAL, 2011'de Hilal Gür ile Celal Babadağ tarafından İstanbul'da kurulur ve 2013'de Hazar Kayaaltı, Gönenç Kayaaltı ve Barışcan Şenergin'in katılımıyla grup son halini alır. Grup ismini kurucularının isimlerinin, ortak olan ikinci hecesinden alır.
Kurulduğu günden bugüne, kendine has rock sounduyla, parçalarını sosyal medya platformlarında paylaşan grubun, Seyhan Müzik etiketli ilk albüm çalışması "Yeni Hayat"; 11 LAL parçası ve bir Mazhar Alanson parçası olan Hala Devam'dan oluşur. Albümde LAL parçalarının tümünün sözleri Hilal Gür'e, müzikleri Celal Babadağ'a ait olup düzenlemeler grup tarafından hazırlanır.
Yeni Hayat herkesin mutluluğunda, hüznünde, gülümseyişinde ve gözyaşında yanında olmayı isteyen kırmızı bir masal… Yeni, yepyeni, bazen soğuk, bazen sıcacık bu masal albüme, LAL içine sinecek bir "merhaba" demek için çıkış parçası olarak "SON DUAM" ı seçer ve klibiyle dikkatleri üstüne çekmeyi başarır.



LAL ile Yeni Hayat'a merhaba!

www.lalband.net

www.facebook.com/lalband

Yorumlar

Aynı gece