Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Rebels Night : Damian Lazarus & Subb-an

6 Ekim 2012 Cumartesi 01:00
REBELS NIGHT:

DAMIAN LAZARUS (CROSSTOWN REBELS, UK)
SUBB-AN (CROSSTOWN REBELS, UK)
MURAT UNCUOGLU
ALICAN

5 Ekim 2012, Cuma
Indigo Istanbul
23:00

Yeni nesil deep house müziğinin öncü plak şirketi Crosstown Rebels, kurucusu Damian Lazarus ve onun son keşfi Subb-an ile indigo'nun sezon açılışında gerçekleştireceği muhteşem bir label partisi ile İstanbul'a konuk oluyor.

Son zamanların en hip dans müziği markalarından biri olan Crosstown Rebels, Damian Lazarus'un eşsiz vizyonu sayesinde, devinimini sürdürmeye devam ediyor.

Etkinliğin açılışını ise, Murat Uncuoğlu ve Alican gerçekleştiriyor.

DAMIAN LAZARUS (UK)

Prestijli 'Dazed & Confused' dergisindeki müzik direktörlüğü kariyerine 2001 yılında, City Rockers plak şirketine A&R pozisyonuyla devam eden Damian Lazarus, dönemin dans müzik hitleri olan Tiga & Zyntherius (Sunglasses At Night), Felix Da Housecat (Silver Screen Shower Scene) gibi bir çok önemli projenin varolmasını sağladı. Büyük çıkışını gerçekleştirdiği 2002 yılında, Sonar festivali sonrası turlamaya başlayan sanatçı, karma album çalışmalarına koyuldu.
Klup kültüründeki yeni hareketlenme ve beraberinde hazırladığı olasılıklardan ilham alarak 2003 yılında Crosstown Rebels plak şirketini kurdu.
Maceo Plex, Jamie Jones, Seth Troxler, Art Department ve Subb-an'ı da bünyesine alarak, hızla yeni bir form alan Crosstown Rebels, eşsiz perspektifi ile fark yarattı.
Sonrasında üst üste gelen karma albumler; Rebel Futurism (2004), Rebel Futurism (2005), Bugged out presents Suck My Deck (2005), Get Lost (with Matthew Styles, 2006), The Other Side (2006), Sci:Fi:Lo:Fi 2: Night of The Dark Machines (2008) and Fabric 54 (2010) bize Damian Lazarus'un müzikal dağarcığını yansıtır nitelikteydi.
Geniş bir spektrumda ele aldığı deneysel ve eklektik müziği ayda bir yayımlanan 'Lazpod' ile dinleyicileriyle paylaşan Lazarus, çıkış albumu 'Smoke The Monster Out' u Get Physical etiketiyle yayımladı.
Her zaman ileriye dönük vizyonu ile dans müziği standartlarını belirleyen referans sanatçılardan biri olan Damian Lazarus, 'asi' setleriyle kalabalıkların ihtiyacı olan tüm heyecanı fazlasıyla sağlıyor!

SUBB-AN (UK)

Geride bıraktığımız yıl DJ Mag'ın 'en iyi çıkış' ödülünü alarak dikkatleri üzerine çeken Subb-an'ın prodüksiyon yetenekleri çok geçmeden Crosstown Rebels tarafından farkedilerek, zaman kaybetmeden plak şirketi bünyesine dahil oldu. Bununla birlikte Spectral ve Save My Favourite Robot etiketiyle çalışmalarını yayımlamayı sürdürdü.
Çıkış parçası 'Italia' Matt Tolfrey'nin Leftroom etiketiyle 2008 yılında çıkarken Laurent Garnier, Richie Hawtin ve Luciano gibi önemli isimlerin desteğini aldı.
Lana Del Ray, Jamie Woon, Noir&Haze gibi isimler için gerçekleştirdiği remix çalışmalarının yanısıra yeni nesil klup anlayışının öncüsü olan Fabric, Watergate, Harry Klein ve Movement gibi mekanlarda düzenli olarak çalmaya devam etti.
Henüz yirmi dört yaşını yeni dolduran Ashique Suban, kariyerine oldukça erken bir dönemde hız kazandırdı. Residen Advisor'un listesinde üçüncülüğe kadar çıktığı liste parçaları kategorisinde,
Hot Creations, Saved, Silver Network, Mothership, Leftroom, BPitch Control, 2020 Vision, Trapez Ltd, Immigrant Records ve Noir Music etiketli parçalarıyla yer aldı.

Yorumlar

Aynı gece