Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

HA ZA VU ZU + ALPMAN & THE MIDNIGHT WALKERS

8 Temmuz 2015 Çarşamba 21:45
HA ZA VU ZU + ALPMAN & THE MIDNIGHT WALKERS
22. İstanbul Caz Festivali kapsamında düzenlenen Gece Gezmesi etkinliği

Ha Za Vu Zu

İstanbul'da bir sanatçı kolektifi. Bu kolektif, ses ve görüntüde tahmin edilemeyenin ortaya çıkışını teşvik etmek için bir hiyerarşi olmaksızın çalışıyor. Ha Za Vu Zu kendini verimli ortak çalışmaların ve fikir değişimlerinin gerçekleştiği bir merkez olarak görüyor. Grubun çalışmaları performans ve propaganda, mizah ve sıradışı akşam etkinliklerinin düzenlenmesi arasında konumlanıyor. Performans, enstalasyon, video ve nesnelerden (kitaplar, bayraklar, afişlerden dönüşüme uğramış disko toplarına ve çeşitli kısa ömürlü şeylere uzanan) oluşan biçim oldukça değişken.

hazavuzu.blogspot.com.tr/

Alpman And The Midnight Walkers

'Alpman', Güneş Alpman'ın 2011 yılında hayata geçirdigi ilk solo müzikal projesidir. Bir yıl boyunca çalışmalarını internet üzerinden yayınlayan Alpman, 2013 yılındaki ilk 45'liğinin ardından yıl içinde gelen konser teklifleri üzerine Umut Çetin, Ali Somay ve Baran Göksu'dan oluşan grubu The Midnight Walkers'ı kurmuştur.

Alpman And The Midnight Walkers, Güneş Alpman, Umut Çetin, Ali Somay ve Baran Göksu'dan oluşan, 60'ların psychedelic, surf, funk ve garage rock stillerinden ilham alan günümüz müziğini üreten bir topluluktur.

www.alpman.co/

18 Yaş sınırı vardır.

*50 TL'lik biletlerle Gece Gezmesi kapsamındaki bütün konserlere giriş yapılabilir. Biletlerin, konserlerden önce Club Quartier, Yeldeğirmeni Sanat Merkezi ve Moda Sahnesi'nde yer alan danışma masalarında gece boyunca geçerli olacak bilekliklerle değiştirilmesi gerekmektedir. Mekânların seyirci kapasitesinin sınırlı olduğunu, kapasiteleri dolduğu takdirde içeri seyirci alınamayacağını, ancak mekân kapasitesi açıldıkça giriş yapılabileceğini önemle hatırlatırız.

22. İstanbul Caz Festivali'nin biletleri Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden (pazar hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında) satın alınabilir.

Lale Kart sahipleri biletlerini %25'e varan özel indirimlerle alabilirler.

Ayrıntılı bilgi için: caz.iksv.org/tr/program

Diğer etkinlik mekanları:

ALL SAINTS MODA KİLİSESİ
ATÖLYE HANGART
CLUB QUARTIER
KÖŞE
LIVING ROOM
MODA SAHNESİ
TASARIM BAKKALI
YELDEĞİRMENİ SANAT MERKEZİ

Yorumlar

Aynı gece