Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

With Serpents Tour 2015 @ Bronx Pi Sahne

1 Ağustos 2015 Cumartesi 21:00
"With Serpents Tour" kapsamında Necrowretch & Ctulu & Hellsodomy ve Sarinvomit , 1 Ağustos Cumartesi günü Bronx Pi Sahne'de.
İletişim : 0531 384 80 80
Kapı Açılış : 21.00
Giriş : 20 TL

NECROWRETCH (FR)
Sene 2008 olduğunda Fransa'nın Valence kentinde üç adam, kafalarındaki blaspemik ve barbarca death metal fikirlerini birleştirdiklerinde ortaya çıkan Necrowretch oldu. Vlad'ın kendine özgü ve yırtıcı vokalleri lanetli riflerle birleşince Necrowretch son yılların death metal piyasasında karakteristik bir sound yaratan gruplar arasına girmişti. Özellikle son 2 yılda yaptıkları iki bombardıman albüm "Putrid Death Sorcery" (2013) ve "With Serpents Scourge" (2015) sadece death metal değil black metal etkilenimlerinin de olduğu ve grubun aradan sıyrılarak zirveye tırmanmasını sağlayan kayıtlardır. Ve grup ilk Türkiye seferini 1 Ağustos'ta İstanbul da gerçekleştireceği yıkımla yapacak!

CTULU (DE)
2004 te kurulan Alman black metal grubu Ctulu yaptığı 3 albüm ile adını duyurdu. Grup tur kapsamında Necrowretch ile birlikte İstanbul'da çalacak.

HELLSODOMY (KADIKOY)
2011 yılında Godslaying Hellblast üyelerince Kadıköy de kurulan Hellsodomy nekro death-thrash metal saldırısıyla tüm kutsallıklara korku salmaya kaldığı yerden devam edecek. 2014 Nisan ayı içinde Danimarkalı label Deadbangers Productions dan 4 şarkılık cinnetten cinnete koşturan hızlı ve saldırgan "Masochistic Molestation" demosunu kaset olarak piyasaya süren grup Temmuz da Danimarka da Metal Magic Fest de çaldı. Daha büyük bir death-thrash metal tahribatı ise yeni EP'leri "Sodomy Is Nigh" ile 2015 yılı içerisinde geldi ve EP yakın zamanda Alman label Barbarian Wrath tarafından CD formatında piyasaya sürülecek. Grup cadalozluğu her haliyle yansıtan günahkar ve ölümcül sound'u ile cehennemi kusmaya hazır! Cehennem sodomisini fazlasıyla tadacaksınız!!

SARINVOMIT (KADIKOY)
2013 yılında Godslaying Hellblast ve Impuration üyelerince şeytani tohumları atılan blaspemik ve kimyasal tahribat Sarinvomit aynı sene Kuzey Amerikalı label Headsplit Records dan kaset olarak piyasaya sürdüğü 4 şarkılık black-thrash metal bombardımanı "Declaring The Supreme Profanity" ile nükleer cehennemi sundu. Akabinde daha büyük bir sona hazırlamak için Nisan 2014 de kaydettikleri 5 şarkılık "Baphopanzers Of The Demoniacal Brigade" EP'si 2015 yılı Mart ayında Polonyalı label "7 Gates Of Hell" tarafından Digipak CD formatında yayınlandı. Aynı EP Haziran ayı içerisinde ise başka bir Polonyalı label Kampf Records dan kaset formatında yayınlandı. Grup bu EP nin artwork'ünde Fransız illustratör Christophe Moyen ile çalıştı. Yakın zamanda Godslaying Hellblast ile split'i de çıkacak olan grup cehennem panzerlerini üzerinize sürerek sizlere en büyük rahatsızlığı vermeye hazır! Bol radyasyon yemeye hazır olun ve istiyorsanız Geiger sayaçlarınızı yanınızda getirin!

Yorumlar

Aynı gece