Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

"FADO WEEKEND" Carminho

19 Aralık 2015 Cumartesi 20:00
''CANTO TOUR''

Carminho "vokal"
Luis Guerreiro "portekiz gitarı"
Diogo Clemente "klasik gitar"
Marino de Freitas "bas gitar"

Pablo Alboran ile Perdoname şarkısında duet yaparak Avrupa'da büyük ün kazanan ve İspanya'da haftalarca satış 1 numarası olan, ilk albümü 'Fado' yayınlandığında eleştirmenlerin "Son on yılın Fado aydınlanması" olarak övdükleri Portekizli Carminho, ilk olarak prodüktör gitarist Luis Penedo ile işbirliğiyle yaparak kaydettiği ve Carlos Saura'nın büyük ses getiren Fados filminde de kullanılan şarkıyla parlamıştı.

İlk albümü Fado ile uluslararası bir şöhret yakalayan ve ailesinden gelen Fado geleneğini caz, pop ve rock müzikleriyle de buluşturan genç yıldız, İngiltere'den Fransa'ya, Mozambik'ten Hollanda'ya ve İspanya'ya kadar onbinlerce dinleyiciye ulaşarak sınır tanımıyor.

Carminho 'Alma (Ruh)' adlı 2. albümü ile son iki yılın en çok satan albümlerinden birine imza atarak platin albüm satışına ulaşmıştı.

Fado şarkılarının melankolik prensesi Carminho, Mariza Monte, Arnaldo Antunes, Javier Limón, Nana Vasconcelos, Carlos Barreto ve Jacques Morelenbaum gibi dünyaca isimlerle çalıştığı 'Canto' adlı son albümünün dünya turnesi kapsamında sizlerle.

Yorumlar

Aynı gece