Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Klişe-dePPo performance ANKARA'da

26 Eylül 2012 Çarşamba 22:00
lişe; 2009 yılının Kasım ayında Ankara'da kuruldu. Grup; Cahit Kılınçel (gitar, vokal) ,Uğurcan Karslı (gitar) ,Hakan Uyar (davul) ve Eren Ergüleç'ten (bas gitar) oluşuyor.
Kurulmasının hemen ardından ilk bestesi 'Sen Gelmeden' i Ankara'da Studio D'de Deniz Durdağ prodüktörlüğünde kaydetti. Bu besteyle Rock'n Dark Express 2010'a katılan grup jüri üyeliğini Manga'dan Ferman Akgül, Şafak Ongan,Selim Serezli,Necdet Dikici,Tolga Akyıldız ve Cem Özkan gibi isimlerin yaptığı yarışmada Çanakkale Bölge 1.liğini aldı. Beste ve sahne performansıyla jürinin ilgisini çeken Klişe, Dream tv'de yayınlanan Frekans adlı programın sunucusu Şafak Ongan tarafından Yüxexes Ar-ge programına önerildi ve grup burda ilk performans klibini çekti. Ayrıca bu dönemde Ferman Akgül Billboard dergisine verdiği röportajda gelecek vaadeden 3 grup arasında Klişe'yi gösterdi.
Çalışmalarına yarışma dışında da devam eden Klişe; MFÖ, Pinhani, Kolpa, TNK, Cem Özkan, Aylin Aslım, Umut Kaya , Zakkum , Model, Bülent Ortaçgil gibi isimler başta olmak üzere birçok ünlü grupla birlikte şehiriçi ve şehirdışı konserlerine devam ederek hayran kitlesini genişletti.
2011 yılında katılmış olduğu ve jüriliğini İskender Paydaş,Tarkan Gözübüyük,Hakan Kurşun,Ferman Akgül gibi isimlerin oluşturduğu Fanta Stage yarışmasında "O" adlı parçalarıyla Jüri Özel Ödülünü aldı.
Son olarak Rock'n Dark 5 (2012) yarışmasına katılan grup "Son Hikaye" adlı bestesiyle Ankara bölge birinciliğini kazandı.

www.myspace.com/klisemusic

Yorumlar

Aynı gece