Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

NYAN / GUNESTA (DJ SET) (ZEMİN)

22 Ağustos 2015 Cumartesi 22:00
NYAN

Pixie, Peyote, Arkaoda gibi mekanlarda bass müzigin farklı tarzlarına yer verdiği setleri ile DJ'lik yapan Nyan, aynı zamanda dubstep ve dub techno prodüksiyonları da yapmakta. Nyan; daha önce Goth-Trad, Darkside, Demon, Sleeper, Truth, Von D, Ruckspin, Calculon, Commodo, Gantz, Flatliners, Ah! Kosmos ve Fade gibi prodüktör/DJ'ler ile sahne aldı.

Nyan's DJ sets are usually based around dubstep, garage, dub techno and UK Bass music. Also operating as a producer, she has performed alongside artists such as Goth-Trad, Darkside, Demon, Sleeper, Truth, Von D, Ruckspin, Calculon, Commodo, Gantz, Flatliners, Ah! Kosmos and Fade.

soundcloud.com/nyan
www.facebook.com/nyanmusic

GUNESTA

2011'da dubstep'e başlayan Güneş, her geçen yıl bu underground janr'ın da alt türlerine girmeye başladı. 2014'te başkalarının şarkılarını çalmaktan tatmin olmamaya başlayinca Londra'ya gidip işi yerinde öğrenmeye karar verdi. Yoğun bir 6 ayın sonunda yeni plaklarla, daha minimal bir müzik zevkiyle ve kendi prodüksiyonlarıyla Türkiye'ye geri döndü. şu sıralar dub ve dubwise arasında giden, karanlık Bristol sound'unu dubstep'in ilk zamanlarındaki parçalarla zenginleştirdiği bol bass'lı strictly vinyl setlerle yoluna devam ediyor.

Having drawn into dubstep's magic around year 2011, Gunesta's interest in this specific genre has grown more and more each day. He has decided to go to London in 2014 and learn the details of this genre production too and returned to İstanbul with ideas and a musical taste of his own. These days he is producing a more darker sound with inspirations from the Bristol dubstep scene.

www.facebook.com/gunestaa
soundcloud.com/gunesta

Yorumlar

Aynı gece