Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Olmak ya da Olmamak

16 Ekim 2012 Salı 22:00
Living Room Sahnesindeki ikinci sezonuna perdesini açacak olan ve sezonun ilk performansında seyircisiyle özlem giderecek Devr-i Alem oyuncularının bu eğlenceli oyununu mutlaka izleyin.

Devr-i Alem Oyuncuları "Olmak Ya Da Olmamak"
Her Salı
Etkinlik Saati:(20:00)
Giriş Ücreti: Tam 20 TL / Öğrenci 15

Yazar : Bahadır Benjamin Bingöl,
Yönetmen : Tanya Aksu
Oyuncular : Hüseyin Erkanlı, Bahadır Benjamin Bingöl, Tanya Aksu, Sinem Yener Ekşioğlu, Alper Türedi, Nilüfer Erkanlı, Meltem yılmaz, Bülent Keser

Kostüm: Nevruz Daban

Bir düşünün, seyretmeye gittiğiniz bir oyunda, sahneye hiç ummadık bir anda umulmadık adamlar çıkıyor ve asıl oyuncular oyunu bu kez karanlığa oynuyorlar, siz sadece onları kuliste görebiliyorsunuz. Belki de iş yerinizde, apartmanınızda, sokağınızın köşesinde, bakkalınızda, bürokratik işlerinizi hallettiğiniz bir devlet dairesinde, bir tiyatro salonuna girişte biletlerinizi teyit ettirirken, hatta bir şekilde her gün önünden geçtiğiniz ama bir kere olsun yüzüne bakmadığınız, yüzüne bakmadığınız için hatırlamadığınız birileri var bu defa sahnede.

İsmail ve Hakkı bir tiyatronun iki teşrifatçısıdırlar. Hayatlarını, istedikleri yaşamın sadece hayalini kurmakla geçirmek zorunda kalmış iki Anadolu insanı. Eğitimsizlikleri, sahip oldukları avam olarak kabul edilen kültürle birleşince; ortaya çıkan renkler ve sesler, ortak bir kültür paylaşıldığına inandırılan toplum algısına yakıştırılamamıştır.

Yorumlar

Aynı gece