Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

DECAYING PURITY / PERSECUTORY (CANLI SAHNE)

13 Eylül 2015 Pazar 20:00
DECAYING PURITY

Kadıköylü unholy brutal death metal grubu Decaying Purity 2005 yılında kuruldu. Grup "Phases Of Dimensional Torture" (2008) ve Amerikalı Sevared Records'a adım attığı "The Existence Of Infinte Agony" (2011) albümlerinden sonra 2014 yılında Paolo Girardi nin kapağını üstlendiği 3. albümü "Malignant Resurrection Of The Fallen Souls" albümüyle sahalara geri döndü.

Kadıköy based brutal death metal band Decaying Purity is back with a third album in which mercilessness is very visible and in yer face again.


www.decayingpurity.com/
www.facebook.com/decayingpuritytr


PERSECUTORY

2014 yılında kurulan grup vokal ve davulda Sarinvomit üyelerini de içeriyor. Tarz olarak Avrupa Black metal'i ile Thrash metal etkilerini taşıyan grup ilk EP si "Perversion Feeds Our Force" u 2015 yaz'ı başında kaydetti. EP den ilk şarkılar konsere yakın bir zamanda online dinlenebilecek ve ilerleyen aylarda da EP yurtdışından yayınlanmış olacak.

Formed in 2014, Persecutory's members include 2 members from Sarinvomit, on vocals and drums. Influnced by European black and thrash metal, the band recorded their debut EP "Perversion Feeds Our Force" early summer this year.

Yorumlar

Aynı gece

    Başka etkinlik bulunamadı.