Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

SAKİ ÇİMEN

11 Ekim 2012 Perşembe 00:00
SAKİ ÇİMEN VE ALL STAR ORKESTRA İLE HERKESE
"RAST-GELE"

Yetenekli müzisyen Saki ÇİMEN‟ in enstrümantal albüme adını veren çıkış parçası "rast-gele"nin orkestrası 2010 yılının en önemli müzik olayı!

Bateri: Cem YILMAZ, Cümbüş: Sırrı Süreyya ÖNDER,
Bağlama: Nebil ÖZGENTÜRK, Yaylı tambur: Cahit BERKAY,
Bas gitar: Erdem AKAKÇE, Saksafon: Kürşat BAŞAR


"Daha Fazla Sanat, Daha Fazla Eğlence"

Tüm piyano performanslarının ÇİMEN' e ait olduğu 12 beste ve 1 anonim türkünün bulunduğu albümde, Ender BALKIR "KELKİT" adlı türkü de vokal performansı ile yer aldı. Başarılı müzisyenin yaratıcılığı, yeteneği ve genç yaşına rağmen hayata geçirdiği çalışmalarında müzisyen bir aileden geliyor olmasının da etkisi büyük. Saki ÇİMEN, kendisi gibi müzisyen olan Mazlum ÇİMEN' in oğlu ve ünlü ozan Nesimi ÇİMEN' in torunudur.


"MÜZİĞİNİ BİZ YAPTIK, SÖZLERİ SİZ YAZIN"

"RAST-GELE" adlı enstrümantal, albümü içinde yer alan 13 bestenin her biri dinleyenleri "müzik" dinlemenin Keyfine vardırırken, bir İstanbul sentezi yaşatacak, "eski yeni","doğu batı","alaturka ve modern'in tüm tınıları hissettirecek."Müziği biz yaptık, sözleri siz yazın" , sloganı ile dinleyicisini aktif olarak albümün içine alacak olan "RAST-GELE" , dinleyicisi ile tınılarda bütünleşmeyi hedef almıştır."RAST-GELE" adlı enstrümantal albüm ile dinleyenlere "doğu ve batı" arasında bir geçit oluşturup, müzikal değişimleri yaşaması ve her bir parça içine kendi sözlerini katabilmesini önemsemekteyiz.

Yorumlar

Aynı gece