Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Garanti Caz Yeşili: Kaki King

17 Kasım 2015 Salı 21:30
Rolling Stone dergisinin "Guitar Gods" listesinde yer alan tek kadın müzisyen Kaki King, Garanti Caz Yeşili etkinlikleri kapsamında kendine has gitar çalma tekniğiyle Babylon Bomonti'yi büyülemeye geliyor.

New York banliyölerinin halka açık yerlerindeki akustik performanslarıyla dikkat çeken Kaki King, 10 yıllık kariyerine sığdırdığı altı albüm ve iki EP ile önemi bir başarıya imza attı. Foo Fighters, Timbaland ve The Mountain Goats gibi gruplarla birlikte çalışmalar gerçekleştiren Brooklyn doğumlu besteci ve gitarist, televizyon ve sinema için besteler de yapıyor. Sean Penn'in "Into The Wild" isimli filmi için yazdığı müzikle "En İyi Özgün Beste" dalında Golde Globe Ödülü'ne aday olan Kaki King, canlı müzik performansını görsellikle harmanladığı proje "The Neck is a Bridge to the Body" ile Babylon Bomonti ahalisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kickstarter üzerinden başlatılan projede, görsel deneyim firması Glowing Pictures işbirliğinde, ilk defa projeksiyon perdesi olarak izleyicilerinin karşısına çıkacak gitarın, Kaki King'in usta elleri arasında kışkırtıcı ve hareketli bir formata bürünüşüne tanık olunacak.

Kapı Açılış: 20:30
Sena Şener: 21:00
Kaki King: 22:00

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

Yorumlar

Aynı gece

  • East in Jazz

    17 Kasım Salı - 20:00
    East in jazz konseri, topluluk sanatçılarının isteği üzerine iptal edilmiştir. Yaprak Sayar …
  • YAŞLI AMCA // IF PERFORMANCE HALL

    17 Kasım Salı - 20:00
    "YAŞLI AMCA" 17 Kasım Salı IF PERFORMANCE HALL Sahnesinde!!! Yaşlı Amca; rock müzikle kur…
  • Cem Belevi

    17 Kasım Salı - 21:00
    4 Haziran 1987 yılında İzmir’de dünyaya gelen CEM BELEVİ, müzikle küçük yaşlarda ilgilenmeye başladı…