Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

123 & Ah Kosmos @ Bronx Pi Sahne

20 Kasım 2015 Cuma 21:00
Türkiye'nin yenilikçi iki grubu 123 & Ah Kosmos 20 Kasım Cuma Bronx Pi Sahne'de.
Kapı Açılış : 21.00
İletişim : 0531 384 80 80

123:
2014'te beşinci albümü "Anja"yı yayınlayan 123, müzik yolculuğuna 2004 yılında başladı. İlk albümü 'Aksel'i 2009 yılının Kasım ayında çıkardı. Aksel isimli bir çocuğun hikayesini anlatan 14 parçalık albüm, 230 sayfalık bir illüstrasyon kitabı ile satışa sunuldu. Grup bir yıl sonra 6 parçalık 'Stereo Love' isimli bir EP yayınladı.

Aynı sene içerisinde 'Aksel'in devamı niteliğinde 190 sayfalık fotoğraf ve öykü kitabı ile birlikte 15 parçadan oluşan 'Arve' albümü çıktı. Daha sonra 'Anja' albümünün çalışmalarına başlandı. Fakat 'Anja'dan önce 2012'nin Ocak ayında Lara isimli albüm piyasaya sürüldü. Bu albüm Dilara Sakpınar'ın büyüleyici sesi ve etkili sözleriyle dikkat çekti. Ayrıca albümde 'Sun in the Arms of Love' parçasında İlhan Erşahin saksafon, 'Yokuz' isimli parçada Hakan Kurşun vokal ve gitar, 'Trip' isimli parçada da Arto Tunçboyacıyan vokal ve perküsyon görevini üstlendi. "Anja" albümündeki konuk sanatçılardan biri ise Norveç'li trompetçi Gunnar Halle idi.

Dilara Sakpınar - Vokal, Synth
Feryin Kaya - Bas
Berke Can Özcan - Davul
Burak Irmak - Klavye

www.123theband.com/
www.soundcloud.com/123theband

Ah! Kosmos:

İstanbullu elektronik müzik sanatçısı Başak Günak'ın elektronik sesin bedenler ve duvarlar arasındaki yansımasını ele aldığı projesi Ah! Kosmos, 20 Kasım Cuma akşamı 123'den sonra Bronx Pi Sahne'de.

İstanbul doğumlu Ah! Kosmos, diğer ismiyle Başak Günak, 2013 Mayıs ayında "Flesh" adlı EP'sini Müzik Hayvanı etiketiyle yayınladı, 2015 Nisan ayında ilk LP'si "BASTARDS"ı Denovali Records'tan yayınlayan Ah! Kosmos,geçtiğimiz yıllarda Sonar Festival Barcelona, Venedik ElectroFestival, Tokyo Electronic Music of Arts Festival, CitySonic Festival Mons, Brüksel Piknik Elektronik ve Budapeşte Punkurica Festival gibi önemli festivallerde performans sergiledi.
2014 Ekim ayında Tokyo'da gerçekleşen Red Bull Music Academy 2014′te katılımcı olarak yer aldı.
Ah! Kosmos, canlı performansların dışında tiyatro,çağdaş dans,video ve mekan odaklı işler için kompozisyonlar yapmaktadır. Son dönemde çalıştığı sanatçılar ve yer aldığı mekanlar,festivaller arasında Rotterdamse Shouwburg, Prag Signal Festival, Arena Nürnberg Tiyatro Festivali,18. ve 19. IKSV Tiyatro Festivali bulunmaktadır.

Yorumlar

Aynı gece