Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Asena Akan & Önder Focan Trio

23 Ekim 2015 Cuma 22:00
Asena Akan & Önder Focan Trio
Tür: Caz
23 Ekim Cuma
Etkinlik Saati: 22:00
Bilet Al
Tam 40 TL Öğrenci 30 TL.


Living Room Sahnesinde Asena Akan & Önder Focan Trio caz severleri ağırlıyor..

İstanbul doğumlu Asena Akan, müziğe beş yaşında İstanbul Belediye Konservatuvarında klasik keman eğitimi ile başladı. İstanbul Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Bölümü Lisans ve Yüksek Lisans diplomalarına sahip olan Akan, sesini farklı şekillerde kullanmayı öğrendiği İstanbul Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü'nden 1998 yılında mezun oldu. Caz müziğine olan tutkusu nedeniyle Randy Esen, Donovan Mixon ve Aydın Esen ile caz vokal ve teori çalışmaları yaptı.

2000 Yılından günümüze birçok konser veren Akan rock, soul, flamenko, bossanova ve caz dahil birçok stilde deneyim kazandı. Tüm bu deneyim ve birikimler söz yazarı kimliği ile de birleşerek onu beste yapmaya yöneltti. 'Z Yapım' Kalan Müzik tarafından, söz ve müzikleri kendisine ait dokuz (9) şarkıdan oluşan ilk albümü "İstanbul'un İzleri" yayınlanan Akan, beste ve sahne çalışmalarının yanı sıra vokal eğitmeni olarak da profesyonel müzik hayatını sürdürmektedir.

Asena Akan'ın Living Room sahnesinde gerçekleştireceği ve kendisine Nardis Caz Kulübünün kurucusu ve sanat yönetmeni Önder Focan eşlik edeceği konserde, besteleri ve caz standartlarından oluşan özel bir seçkiyle, caz severler ile buluşacaklar.

Asena Akan (v) Önder Focan (g) Kaan Yıldız (b) Deniz Dündar (d)

Yorumlar

Aynı gece