Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

IT'S MILLER TIME..H.O.S.H. (Diynamic, DE)

21 Ekim 2012 Pazar 01:00
H.O.S.H. (DIYNAMIC, DE)
MURAT UNCUOGLU (GET PHYSICAL, TEKNIKAL ROTATION, TR)
ERHAN KESEN (SLEAZY DEEP, SUXUL, DE)

20 Ekim 2012, Cumartesi
Indigo Istanbul
23:00

Alman house sahnesinin patlama yaşadığı ve tek bir plak şirketinin ürünlerinin hem dans müzik hem de radyo listelerinde yer almaya başlaması, Hamburg şehrinin müzik markası Diynamic'in muazzam başarısı olarak biliniyor. Bu başarı her ne kadar kollektif bir başarıysa da, perde arkasındaki kilit isimlerden biri de, Holger Behn yani H.O.S.H.'a aittir.
Solomun ile uzun soluklu dostluğu olsun Stimming ile stüdyo ortaklığı olsun, house müziğin henüz sınıflandırılmamış alanlarını sorgulayan H.O.S.H. gerek prodüksiyon gerekse çok eskiden bu yana kusursuz DJ yetenekleriyle bir çok plak şirketi ve mekanın dikkatini çekiyor.
2006'dan bu yana like Kindisch, Get Physical, Supernature, Freerange, Strictly Rhythm, Dessous, Tsuba gibi markalardan yayımladığı EP çalışmalarıyla, dub, minimal ve dünya müziği unsurlarını yeni nesil Alman house anlayışı ile harmanladı.
Ekim 2010'da yayımlanan çıkış albumu 'Connecting the Dots' ile techno ve house müziği engin bir çerçevede yorumlayan H.O.S.H. derin ve katmanlı kurgularıyla, geleceğin elektronik müzik anlayışını sorgular gibiydi.
Bir çok mekan ve festivali turlayan Holger Behn, dj ve produktorlugun yanısıra, yazları bir çok açık hava festivali gerçekleştirerek, organizatör tarafını da ortaya koymaktan çekinmiyor. Bir çok türden onlarca sanatçıyı ağırladığı 'The Grunanlage' binlerce kişinin akınına uğrarken, çok geniş bir perspektifde bir çok müzisyen ve topluluğu ağırlıyor.
DJ, produktor ve organizator olarak dans müzik endüstrisini her açıdan tahlil edebilen, aykırı bir müzik personası, H.O.S.H. yeni nesil minimal house akımının en önemli temsilcilerinden biri olarak, Hamburg şehrinin hissiyatını bize yansıtmak için ilk defa Indigo sahnesinde konuk oluyor!

Biletler Biletix'de
25 TL / 35 TL
(Biletix hizmet bedeli dahil)

Yorumlar

Aynı gece