Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

emre nalbantoğlu @ Noxus Ankara

5 Kasım 2015 Perşembe 21:21
Emre Nalbantoğlu
Emre Nalbantoğlu Müzik grubu 2013 yılında bir araya geldi, stüdyo provaları ve bestelerinin düzenlemelerini tamamladıktan sonra Mirage Stüdyoları'nda ilk albümünü kaydetti. 2013 18. Roxy Müzik Günleri'nde 1.lik ödülüne layık görüldüler. Şarkılarında memleket meselelerinden, hatunlardan, şarhoşlardan ve delilerden bahseder.

Gitar & Vokal: Emre Nalbantoğlu

13 Nisan 1985 tarihinde Ankara'da doğdu. Ankara Atatürk Lisesi'nden mezun olduktan sonra SDÜ İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi.Yirmi yılı aşkın süredir blues, jazz, bebop, rock, free jazz vs. üzerine gitar çalışıyor ve uzun zamandır özellikle blues olmak üzere şarkılar söylüyor.Ankara'da yaşıyor. Geçen yıla kadar, yaklaşık altı yıl boyunca, özellikle Ankara olmak üzere yaşadığı şehirlerin neredeyse bütün iyi mekanlarında müzik yaptı ve çok iyi tepkiler aldı. Birkaç yıldır arkadaşlarının Türkçe sözlü Blues diye tarif ettiği kendi şarkılarını yapıyor. Yaklaşık dört ay önce kurduğu bir müzik grubu var ve kendi imkanlarıyla, arkadaşlarının desteğiyle on şarkılık bir albüm kaydettiler. Daha sonra Roxy Müzik Günleri'nde birinci olarak single albüm kaydetme hakkı kazandılar. Çalmaya, çeşitli şehirlerde konserler vermeye devam ediyor..

Gitar: Berker Saraç

Gitarla lisede, kaldığı yatılı okulda, Samsun'da tanıştı. Bir daha da ayrılmadılar. 2006 yılında Sinop'a döndü. 2007 yılında Blacksmiths adlı Sinoplu Rock grubunun kurucu üyelerinden biri oldu. Çeşitli bar programları, festivaller, konserlerle etkinliklerini sürdürdü. Daha sonra Ankara Üniversitesi'ni kazanmasıyla birlikte 2008 yılında Ankara'ya yerleşti. Blues - Rock grubu Midnight Rider ile iki yıl boyunca çeşitli konser ve bar programları yaptı. Ardından 2011 yılında Rock 'n' Roll grubu Red Light ile sahneye çıkmaya başladı; bu arada Standart adlı beste grubuyla birkaç kayıt yaptı. 2012 yılının sonlarında Emre Nalbantoğlu ile tanışmasıyla birlikte beraber çalmaya başladılar. Nisan 2013'te "Derdi Neydi" adında bir albüm yayınladılar. Katıldıkları 18. Roxy Müzik Günleri'nde birincilik ödülünü aldılar. Hâla konser, bar programı ve üretimlere devam ediyor..

Bas Gitar: Ahmet Kaya

Sekiz yıldır bas gitar ile ilgileniyor. Amatör sahne çalışmalarından sonra Ankara'da Midnight Rider adlı blues grubuyla çeşitli bar ve üniversite şenliklerinde sahne aldı. Dört yıldır çeşitli rock, rock 'n' roll, blues, funk gruplarıyla düzenli bar programları yapmakta. Üç yıldır Emre Nalbantoğlu ile sahne alıyor.

Davul: Gürcan Konanç

Müziğe ilkokul sıralarında başladı. Babasının çaldığı Boney M. Plakları sayesinde Batı müziği ve davul ile tanıştı. Otuz yıldan fazladır Rock, pop, caz, etnik tarzlarda vurmalı çalgılar çalmakta , profesyonel performans ve stüdyo müzisyenliği yapmaktadır. Müzisyenliğinin yanı sıra eğitimcilik de yaparak öğrencilerini yetiştirmektedir. Müzisyen olarak yer aldığı bazı albümler:
Pilli Bebek - Uyandırmadan
Gökhan Yılmaz(ABD) – Sketches & Scripts
Fethi Okutan – Solo
Turgut Berkes – Kara Kutu
Hakan Küçükçınar – Aşk Merdivenleri, Denize Düşürdüğüm Şarkılar

Emre Nalbantoğlu'na 2015 yılında katıldı ve halen grubun davulcusu olarak devam etmekte....

Davul: Oğuzhan Gürs

Henüz annesinin karnında, baterist olan babasını dinlerken kick pedalına vururmuş gibi ritim tuttu. Kalp ritmiyle kendini geliştirdi. Doğdu. Yaklaşık 1994'ten bu yana davul çalan Oğuzhan, farklı gruplarda (caz, pop, rock, blues vs. türlerde) yer aldı. İnadına Blues ve Emre Nalbantoğlu ile iki albüm kaydetti. Şu sıralar Emre Nalbantoğlu orkestrasında ve Ankara'da çalmaya; ayrıca kendine ait müzik stüdyosunda özel ders vermeye devam etmektedir.

Ahiretlik: Serkan Çetin

Sessizliğin sesi ve hiçliğin derdinde, deminde..

Yorumlar

Aynı gece